"Kesinlikle yenmemiz gereken bir takım"

Güncelleme Tarihi:

Kesinlikle yenmemiz gereken bir takım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2013 13:51

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından İnegöl Belediyespor'un antrenörü Nizamettin Çakır, 26 Ekim'de Tokat Belediye Plevnespor ile oynayacakları karşılaşmaya ilişkin, "Kesinlikle yenmemiz gereken bir takım. İnşallah bu düşüncemizi gerçekleştirirsek hem 3 puanı alır hem de önümüzdeki maça daha avantajlı ve daha moralli hazırlanmış oluruz" dedi.

Haberin Devamı

Çakır, yaptığı açıklamada, geçen hafta sezonun ilk maçında ligin güçlü ekiplerinden Maliye Milli Piyango'ya 3-1 yenildiklerini söyledi. Bu müsabakadaki rakiplerinin çok güçlü ve deneyimli olduğunu dile getiren Çakır, geçen sezon Avrupa Konfederasyon Kupası'nda çeyrek finale kaldığını hatırlattı. Ligdeki ikinci karşılaşmalarında Tokat Belediye Plevnespor'u konuk edeceklerini anlatan Çakır, şöyle konuştu:

"Bu hafta çok önemli bir maçımız var. Bizim kategorimizde, yani aşağıya oynayan takımlardan Tokat Belediye Plevnespor ile oynayacağız. Hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Maçı yapacağımız İnegöl Gençlik Spor Salonu'nda antrenmanlarımızı sürdürüyoruz. Kesinlikle yenmemiz gereken bir takım. İnşallah bu düşüncemizi gerçekleştirirsek hem 3 puanı alır hem de önümüzdeki maça daha avantajlı ve daha moralli hazırlanmış oluruz."

BAKMADAN GEÇME!