• Hürriyet Twitter
R

Tesettür giyimde öne çıkan elbise modelleri

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Tesettür giyim modası, özellikle de son yıllarda piyasaya çıkan birbirinden şık ve özgün parçalarla oldukça zenginleşti. Ancak tesettür giyim trendlerine bakıldığında tesattür elbiselere olan ilgi hiçbir zaman eksilmedi. Eğer siz de bu sezon gardırobunuza dahil edebileceğiniz, tarzınıza uygun tesettür elbise modellerini keşfetmek istiyorsanız birbirinden şık ve ilham verici parçaları yazımızın geri kalanında bulabilirsiniz.

İşte tesettür giyimde trend yaratan elbise modelleri…

 

Eforsuz şıklık: Günlük elbiseler

Günlük elbiseler, hem evde hem de dışarıda giyilebilir olmasıyla sıklıkla tercih edilen parçaların başında geliyor. Doğru tercih edildiklerinde ofis ortamından arkadaş toplantılarına kadar pek çok ortamda giyilebilecek olan günlük elbise modelleri, bu özellikleriyle adeta her kadının gardırobunun değişmez parçaları arasında yerini alıyor.

Ne giyeceğinizden emin olmadığınız zamanlarda kurtarıcınız olacak günlük elbise modellerini buradan inceleyebilirsiniz.

Şıklık ve konfor bir arada: Kısa elbiseler

Kısa elbise modelleri, özellikle de havaların güzel olduğu ilkbahar ve yaz aylarında hem şık bir görünüm hem de konforlu bir kullanım için tercih edilebilecek modeller olarak ön plana çıkıyor. Genellikle spor tarz giyiniyorsanız; kısa bir elbiseyi, küçük aksesuar ve spor ayakkabılar ile kombinleyerek abartıdan uzak bir sokak şıklığı yakalayabilirsiniz.

Konfor ve şıklığı bir arada bulabileceğiniz kısa elbise modellerini buradan inceleyebilirsiniz.

 

Özel gün şıklığı: Abiye elbise modelleri

Özel günlerde şıklığınızla göz almak istiyorsanız elbette abiye elbiseler ilk seçeneğiniz olmalı. Nişan, düğün, yıl dönümü gibi önemli tarihlerde şık bir mekâna giderken zarif bir abiye elbise tercih edebilir, kombininizi topuklu bir çift ayakkabı ve bir kolye ile tamamlayarak şıklığınızla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Şıklığınızla göz kamaştırmanızı sağlayacak abiye elbise modellerini buradan inceleyebilirsiniz.

Giyimden ayakkabı ve çantaya, başörtüsünden pijamaya kadar, tesattür giyimde ihtiyacınız olan her şey için tesettür giyimin önde gelen ismi Pazarium’un online kataloğuna göz atabilir, yeni sezonda gardırobunuzu birbirinden şık modellerle yenileyebilirsiniz!

Detaylı bilgi için tıklayınız