• Hürriyet Twitter
R

Temizlik işi artık bir keyif:

Robot süpürgelerde

farkı ne yaratır?

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Temizlik sizin işiniz değil, keyfiniz olmalı. Bu noktada elbette bir robot süpürgeye ihtiyacınız var. Özellikle teknoloji tutkunları ve modern aileler için bir çözüm sunan robot süpürgeler, kendi akıllı yapısıyla haritalama yapabiliyor ve evinizde kendi kendine temizlik yapan bir mekanizma sunuyor. Fakat elbette özellikler bunlarla da sınırlı değil son teknoloji robot süpürgeler, kusursuz temizlik için daha fazla çözüm sunuyor. Sizler için derlediğimiz içerikte robot süpürgelerin özellikle yeni modelleriyle fark yaratan unsurlara odaklanabilirsiniz.

Detaylı haritalama temizlik süresini kısaltıyor

Diğer robot süpürgelerin aksine öncü modellerin kendi mapping sistemlerine sahip olması, evinizin daha detaylı haritalandırmasını sağlıyor. Bu noktada temizleyeceği alanın rotasını çıkaran robot süpürgeler, kendisi için daha uygun bir güzergâh belirleyerek, temizlik süresini kısaltıyor.

Zemini algılayan teknoloji

Evlerin farklı zeminlerine yönelik temizlik yapabilme işi hepimizi zorlar. Bu noktada yerin halı ve sert zemin olup olmadığını algılayan son teknoloji bir robot süpürgesine ihtiyacınız var. Emiş gücünü otomatik olarak ayarlayabileceği bir mekanizmayı da beraberinde içeren robot süpürgeler, zemine göre temizlik anlayışını da sizlere sunuyor. Öte yandan kir sensörüyle farklı zeminlerdeki kir yapılarını tespit edebilen süpürgeler kir miktarına göre de gücünü otomatik olarak ayarlayabiliyor

Kendi kendini şarj eden yapı

Özellikle otonom yapısıyla öne çıkan robot süpürgelerin yenilikçi versiyonları; şarjın bittiğini algılayarak, şarj istasyonuna otomatik olarak gidebiliyor. Bu noktada diğer modellerin aksine şarj işlemi için kullanıcıya gerek duymayan süpürgeler; kesintisiz temizliği de beraberinde içeriyor..

Köşeli robot süpürgeler neden avantajlı?

Teknolojik temizliğin sağladığı en büyük avantajlardan bir tanesini özellikle köşe temizliği noktasına getirdiği yenilikler oluşturuyor. Özellikle köşeli evlere uygun şekilde köşeli olarak tasarlanan robot süpürgeler, yuvarlak robot süpürgelerin ulaşamadığı kör noktaları rahatlıkla temizleyerek bu noktada daha da öne çıkıyor.

Mesafe tanımayan teknoloji

Yükseklik ve engel algılama sensörleri artık robot süpürgelerde de üst düzeyde. Bu gelişmeyle birlikte; geçmişin aksine robot süpürgeler evlerdeki belirli engellere takılmadan, kesintisiz bir temizliğin gerçekleşmesine ortam hazırlıyorlar. 

Türkçe konuşan robotlar

Robot süpürgelerin öncü modellerine ait Türkçe uygulamalar ve Türkçe konuşma özelliği, tercüme ihtiyacını ortadan kaldıran bir deneyim sunuyor. Diğer robot süpürgelerin aksine kullanım kolaylığıyla öne çıkan Türkçe destekli robot süpürgeler, mevcut uygulamasıyla da hem ev hem dışarıdan süpürgenin yönetimine izin veriyor.

Robot süpürgeniz Alex’le tanışın!

Akıllı algoritması ve kamerası ile görevini en verimli şekilde sağlamak adına kendi yol haritasını belirleyen ve ortam bilgisini anlık olarak tazeleyen Homend Alex. 2.5 kPa Gücü Sayesinde Temizlikte Fark Yaratır.

Daha fazlasını şimdi keşfedin!