• Hürriyet Twitter
R

+Teknolojiye inan

Kusursuz temizlik için neden

dikey elektrikli süpürge gerekir?

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Ev yaşamı özellikle bu dönemde bizlerin daha da zaman geçirdiği bir mekânı tarif ediyor. Vaktimizin çoğunlukla evde geçtiği bugünlerde; her daim temiz bir ortam yaratmanın önemi giderek artıyor. Bu nedenle sürdürülebilir ve kolay temizlik için teknolojik aletlerin önemi bir adım daha öne çıkıyor. Özellikle dikey elektrikli süpürgeler kusursuz bir ev temizliği için belirli nitelikleri beraberinde sunuyor. 

Teknolojinin ev temizliğine olan katkısını şimdi birlikte keşfedelim.

Esnek temizlik: Kablosuz dünyaya hoş geldiniz

Ev temizliği yaparken tavanların ve alçak mobilyaların altlarının temizlenmesi bazen bir çileye dönüşebiliyor. Dikey elektrikli süpürgeler kablosuz yapılarıyla esnek bir temizlik imkânı sunuyor. Erişilmesi güç olan yerleri temizleme olanağı veren kablosuz süpürgeler, yeri değiştirilebilir üniteleriyle de kullanım kolaylığını beraberinde sunuyor. 

Kusursuz temizliği yaratan etkenler: Güç ve konfor

Kusursuz ev temizliği için iki unsura ihtiyacınız var: Güç ve konfor… Özellikle kaliteli bir çekim gücü sağlayan iyon aküye sahip Miele Triflex HX1 gibi süpürgeler 60 dakikaya varan bir çalışma süresine de olanak veriyor. Filtre ve turbo fırça özelliğiyle evdeki en küçük toz partiküllerini bile temizleyebilen süpürgeler ev temizliğine büyük katkı veriyor. Öte yandan performans gücünü kullanım konforuyla birleştirebilen makineler farklı kullanım tipine uygun modlarla da zemin döşemelerine otomatik uyum sağlıyor.

Zaman tasarrufu: Çözümlere hız katkısı

Hızın ve dinamizmin çağında yaşıyoruz. Ev temizliğinde de elbette tüm kullanıcıların zamandan tasarruf etmeye, hızlı bir şekilde kalıcı temizlik yapmaya ihtiyacı var. Ekstra geniş elektrikli fırçası ile daha ev içerisindeki büyük alanları kısa sürede temizleyebilen Miele Triflex HX1 gibi dikey elektrik süpürgeler; derinlemesine temizlik noktasında da fayda sağlıyor.

Yaşam tarzına dokunuş: Ürün yelpazesi

Yaşam tarzınıza uygun bir model seçmenin işinize büyük katkısı var. Artık akıllı teknolojiyle sizler ürünün değil, ürünler sizin hayat ve ev yaşam tarzınıza uygunluk taşımaya başlıyor. Örneğin günümüzde evcil hayvan sahipleri için mobilya döşemelerinden ve araba koltuklarından daha güçlü çekim sağlayabilen modeller bulunabiliyor.

 Üç kablosuz elektrik süpürgesini tek bir süpürgede bir araya getiren müthiş yenilik! Miele'nin benzersiz 3'ü 1 Arada tasarımı, yüksek performanslı emiş gücüyle hızlı bir temizliği bir araya getiriyor.

Daha fazlasını keşfet!