• Hürriyet Twitter
R

Rüya gibi bir Fethiye tatili için öneriler

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Güney Ege’de güneş kendini göstermeye başladı, tatil hayallerini gerçeğe dönüştürme zamanı geldi! Muhteşem koyları, zengin tarihi mirası, sakinlik ve eğlenceyi bir arada bulacağınız atmosferi ile Fethiye, Türkiye’nin güneyindeki en güzel adreslerden biri… Fethiye’de deniz, kum, güneş üçlüsünden çok daha fazlası ile her anı dolu dolu geçecek bir tatil planlayıp, sezona şahane bir başlangıç yapmak için bu önerilere göz atın!

Huzuru ve eğlenceyi bir arada yaşayın

Ege’nin Akdeniz ile kesişme noktasında konumlanan Fethiye, Türkiye’nin en güzel koylarına ve plajlarına ev sahipliği yapıyor. Doğal güzellikleri ile eşsiz bir atmosfer sunan Fethiye, muhteşem doğası ile hem dinlenmeyi hem de eğlence dolu vakit geçirmeyi mümkün kılan bir destinasyon. Tatilde ihtiyaç duyacağınız her şeyi bir arada sunan bir tesiste, tam da hayalinizdeki gibi bir tatil geçirebilirsiniz. Denizle ve güneş ile baş başa kalıp yılın yorgunluğunu geride bırakacağınız sakin bir atmosfer ve dinlendirici alanlar kadar yazın enerjisini hissedeceğiniz renkli aktiviteler de sunan bir tesiste, istediğiniz zaman sakinliği istediğiniz zaman ise eğlenceyi doyasıya yaşayabilirsiniz.

Konforu es geçmeyin

Uzun süren kışı geride bıraktınız. İçinizi ısıtacak, ruhunuza iyi gelecek bir tatille sezona şahane bir başlangıç yapacaksanız, seçtiğiniz destinasyonun güzelliği kadar konforu da öncelikleriniz arasına ekleyebilirsiniz. Manzarası bahçeye, masmavi havuzlara ya da Fethiye’nin pırıl pırıl denizine açılan bir odada konaklamak kulağa nasıl geliyor? Ferah ve modern dekore edilmiş, klima, internet erişimi, çay-kahve seti, balkon gibi konforunu için birçok detayın düşünüldüğü bir oda, dinlenme anınızda size keyifli bir konaklama deneyimi yaşatabilir. Bunları bir adım öteye taşıyıp direkt masmavi havuza geçiş yapabileceğiniz bir oda ya da ailenizle bir arada keyifle konaklayabileceğiniz geniş alanlar sunan seçenekler de tatilinizi güzelleştirecek konforu size sunacaktır.

Herkese hitap eden zengin aktivite olanakları

Gündelik koşuşturmacalardan uzakta, kendinizle ve sevdiklerinizle bir arada olacağınız bir tatilde, günü nasıl renklendireceğiniz sorusunun birçok cevabı var. Fethiye kıyısında uzanan muhteşem bir plajda, güne mis gibi deniz kokusunu içinize çekerek başlayabilir, şezlongda uzanıp sıcacık Ege güneşinin tadın çıkarabilirsiniz. Açık havada aerobik, yoga, pilates ya da fitness olanakları ile tatilde de formda kalmaya devam edebilirsiniz. Güne biraz hareket katmak isterseniz hem yetişkinler hem de çocuklar için eğlencenin ortak adresi aquapark, plaj voleybolu, dans aktiviteleri, havuz oyunları gibi birçok olanaktan yararlanabilirsiniz. Dilerseniz jetski, flyboard gibi adrenalin dolu su sporlarıyla eğlenceyi zirveye taşıyabilirsiniz. Aile tatiline çıkacaksanız mini kulüp, çocuk havuzu gibi olanaklar sunan bir tesis tercih etmeniz, hem sizi hem de minikleri mutlu edecek.

Özel deneyimler

Fethiye tatilinizi planlarken; doğal güzellikler, konfor ve aktivite olanakları dışında tatilinizi özel bir deneyime dönüştürecek bazı hizmetleri de göz ardı etmeyin. Örneğin Ultra Her Şey Dahil konseptinde bir tatil tercih ederseniz, günün neredeyse tamamında tatilinize tat katacak lezzetler sizinle olacak. 3 öğün zengin açık büfe lezzetler, 24 saat ücretsiz tadabileceğiniz içecekler, günün farklı saatlerinde atıştırmalık ve pastane ürünleri servisi ve dünya mutfaklarını tadabileceğiniz a la carte restoran seçenekleri ile tadı damağınızda kalacak bir tatil geçirebilirsiniz. Tatilinizi özel kılacak hizmetlerden biri de SPA… Türk hamamı, sauna, rahatlatıcı Uzak Doğu masajları ve kendinizi yenilenmiş hissedeceğiniz daha birçok uygulama ile Fethiye’nin göz alıcı atmosferinde size özel bir an yaratarak tüm yorgunluğunuzu geride bırakabilirsiniz.

Bunların hepsi ve daha fazlası Liberty Fabay’da sizi bekliyor!