• Hürriyet Twitter
R

Artık eti de, sebzeyi de,

sabunu da oradan alıyoruz...
“Online süpermarket”
hayatımızı nasıl kolaylaştırıyor?

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Akşama önemli bir misafirin var, canın arkadaşın yerken gördüğün o tatlıyı istedi, bir film gecesi yapacaksın ama patlamış mısırın yok. Ya da, evcil hayvanın bir ödül maması haketti!

 

Sen de biliyorsun ki, tüm ihtiyaçlarının artık hem hızlı hem de güvenilir bir çözümü var; Online market alışverişi... İhtiyaçları biriktirmek veya ertelemek zorunluluğundan bizi kurtaran bu modern hizmet anlayışı, aynı zamanda tüketicilere sunduğu hijyenik teslimat koşulları ve pratikliğiyle hayatımızı son derece kolaylaştırıyor. Peki bu yeni nesil online market alışverişinin kritik noktalarına ne kadar hakimsin? İşte detaylar...

 

Kasa sıralarında geçen zamanı kendin için harca!

Zamanın oldukça kıymetli olduğu bir dönemde yaşıyoruz. Gün içerisinde bir şeyleri yetiştirme veya bir yerlere yetişme telaşı bizi oldukça yıpratıyor. Tüm bunlara bir de markette geçirdiğin, reyon reyon gezdiğin ve kasa sıraları beklediğin o anlar eklenmesin. Çalışanların seni, en az senin kadar düşündüğü, meyve ve sebzenin en tazesini, etin en kalitesini uzmanların senin için seçtiği bir online market keşfederek oturduğun yerden market alışverişini yapmanın tadını çıkarabilirsin.

Koskoca marketi bir telefona sığdırabilmenin hafifliğini yaşa!

İstediğin ürünü bulmak için elinde poşetlerle market market gezdiğin günler geride kaldı. Gittiğin markette bulamadığın o elzem ürün, asla vazgeçemediğin o marka, kendini şımarttığın o çikolata tek tıkla karşında. Online marketlerde, hemen hemen istediğin her şeyi, üstelik market fiyatına kolaylıkla bulabilirsin.

Meyvenin en tazesini, etin en lezzetlisini senin için seçen uzmanlar var!

En çok kafamıza takılan sorulardan biri de, ürünlerin tazeliği. Ürünü görerek, elimizle seçme alışkanlığımızdan kopmak çok kolay olmuyor. Fakat, alışveriş yapacağın online marketin, donmuş gıda ürünlerini saklayabileceği soğuk hava depoları olduğundan emin olursan, tazelik konusunda onlara güvenebilirsin.

Kendine ait soğuk hava deposu olan online marketlerde, tüm ürünler ideal sıcaklıklarında muhafaza ediliyor, özel izalosyonlu çantalarla, soğutmalı araçlarda kapına kadar soğuk zincir bozulmadan geliyor.

Sen bitti demeden sipariş bitmez!

Herkesin başına gelmiştir. Markete gittiğinde, aslında ihtiyacın olan en önemli ürünü almadan geldiğin günler... İstediğin o yemeği eksik malzemeyle yaptığın ya da akşamın menüsünü değiştirdiğin o anlar...

Artık market listesine eksik ürün yazmak veya alışverişte ürün unutmak gibi talihsizlikler de geride kalıyor. Örneğin, istegelsin’den sipariş verdikten sonra aklına yeni bir ihtiyaç geldiğinde veya sepetine eklemeyi unuttuğun bir ürün olduğunda uygulamaya girip siparişine ekleme yapabiliyorsun.

Üretimden teslimata kadar her aşamada hijyenik koşullar!

Özellikle sosyal mesafe kurallarına uymaya çalıştığımız, kalabalıklardan kaçındığımız bu kritik dönemlerde online market alışverişi sadece hayatımızı kolaylaştırmakla kalmıyor aynı zamanda bizi büyük de bir yükten de kurtarıyor.

Sipariş vereceğin online marketin, çalışanlarının düzenli ateş kontrollerini sağlandığından, dağıtım merkezlerini ve araçlarını düzenli dezenfekte ettiğinden ve dağıtım merkezlerine eğitimli kişiler dışında kimsenenin girmediğinden emin olarak, siparişini gönül rahatlığıyla verebilirsin.

7000 çeşit ürün içinden ne gelsin istersin?
Tüm market alışverişin 'istegelsin'le

kapına gelsin!

istegelsin’le meyvenin sebzenin en tazesini, etin en kalitelisini uzmanı özenle seçsin, ürünlerin titizlikle korunsun! Tüm market alışverişin istediğin saatte market fiyatına kapına gelsin. Her yaştan ve kesimden bir milyondan fazla aktif kullanıcısı bulunan istegelsin Hazal Kaya ve Ali Atay çiftinin de tercihi olarak reklam kuşağında boy gösteriyor.

Tüm süpermarket ihtiyaçların istegelsin’le tek tık ile kapında. Ücretsiz, paketli, temassız teslimat seçenekleri; dezenfektan koşulları oluşturulmuş hizmet servisi ve dağıtım kapasitesiyle hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor.

istegelsin'i telefonunuza yüklemek için için tıklayın!