• Hürriyet Twitter
R

Kısa yoldan otel rezervasyonu yapmanın püf noktaları

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Ani bir iş seyahati yapmanız gerektiğinde, başka şehirdeki bir yakınınızı özlediğinizde veya sürpriz yaparak oğlunuzun yemin törenine katılmak istediğinizde; herhangi bir şehir oteline kredi kartsız otel rezervasyonu yapmak ve ücreti otele varışta ödemek şimdiden kulağa hoş geliyor, her bütçeye uygun fiyatlara aradığınız bütün oteller burada. Kredi kartsız rezervasyon ve otele varışta ödeme kolaylığını kim istemez ki!

Ani bir seyahat programı
Hiç planlarınız arasında yokken belki bir yakınınızı ziyaret etme veya bir anda ortaya çıkan iş seyahatine katılma durumunuz olduğunda, konaklayacağınız otele karar vermek bazen hiç de kolay olmaz. Bu belirsizliği hızlıca çözmek için küçük bir tüyo: kullanıcı dostu arayüze sahip rezervasyon sitenize bir göz atın!

İş seyahatinde konaklama tüyosu
İş seyahatlerinde zamanı verimli kullanmak adına, genellikle toplantıların olacağı lokasyona yakın olan şehir otelleri tercih edilir. Hem zamandan tasarruf hem de verimli dinlenme adına, kalmak isteyebileceğini şehir otellerinin en uygun fiyatla ve en çok seçeneği bir arada göreceğiniz bir rezervasyon sitesi kullanmanızı tavsiye edebiliriz..

Şehir otelleri ilk tercih 
Türkiye nüfusunun çok büyük bir bölümünün şehirlerde yaşadığını düşündüğümüzde, kısa süreli konaklamalarda şehir otellerinin ne kadar öne çıktığını hayal edebiliriz. Hem merkezi konumlarıyla, hem de konforlarıyla ön plana çıkan oteller arasından kişisel taleplerinize uygun oteli bulmak için doğru rezervasyon sitesine bakmanız oldukça önemli.

Bütçe dostu rezervasyon ve ödeme sistemi

Seyahatinizle ilgili otel rezervasyonunuzu oldukça esnek şartlarda yaptırabilmelisiniz. Örneğin, kredi kartsız otel rezervasyonu seçeneği ve otelde ödeme seçeneğinin yanı sıra kredi kartı İle Güvenli 3DSECURE ödemede belli bir indirim oranıyla bütçenize katkı sunan platformları tercih edebilirsiniz.

Kullanıcıları için keyifli, kaliteli ve konforlu bir seyahati hedefleyen online rezervasyon sitesi Inhores'te kredi kartsız rezervasyon ve varışta ödeme kolaylığına ne dersiniz? Tamamen size kalmış ödeme planlarıyla istediğiniz konforu yakalamak için acele edin!

Detaylar için tıklayın!