• Hürriyet Twitter

KAHVENİN 

HAYATA SIRA DIŞI

BİR RENK KATTIĞINI

GÖSTEREN 4 AN!

 

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Kahvesiz bir hayatın ne derece eksik olduğunu anlatmaya pek de gerek yok. Artık farklı çeşitleriyle ve daha da kaliteli hâliyle günlük hayatta tüketebileceğimiz kahve ürünleri, günlük hayatımıza daha fazla renk katabiliyor. İçerikte derlediğimiz maddelere göz atarak kahve keyfinin daha farklı yaşandığı anları keşfedebilirsiniz.

GÜNE BAŞLARKEN...

Güne en güzel kahveyle başlanır! Uzun bir güne hazırlamanın ve her anı doyasıya yaşamanın keyfini kahveyle güne başlayarak yaşayabilirsiniz. Genel olarak uyandığınız saatten biraz daha erken uyanıp kahvenizi içerken güne dair hazırlığınızı yapabilirsiniz. 

ARKADAŞLARINIZLA BULUŞTUĞUNUZDA...

‘’Kahve bahane sohbet şahane’’ sözü elbette boşa söylenmiş bir cümle değildir. Arkadaşlarınızla buluştuğunuzda ve sohbet iyice koyulaştığında bir kahve içmek hep birlikte gerçekleştirdiğiniz muhabbetin daha da keyifli geçmesini sağlayacaktır. 

BAZEN TEK BAŞINIZAYKEN...

Kahve içmenin keyfi bazen yalnızken yani tek başınızayken de güzeldir. Kendinizle ilgili yapacağınız bir planı düşünürken ve herhangi bir düşünceye yoğunlaşıyorken; kahveyle kendinize zaman ayırmayı deneyebilirsiniz.

YORUCU BİR GÜNDEN SONRA...

Mevsim sonbahar; hâliyle bizler alışılmış hayatlarımıza kaldığımız yerden geri döndük. Rutin hayatın getirdiği günlük işlerin yorgunluğunu eve geldikten sonra kahveyle atabilirsiniz. Yorucu bir günden sonra, kendinizi yenilemek için tercihiniz kahveden yana olsun.

Siemens tam otomatik kahve makineleri ile eşsiz kahve keyfini yaşayın!

Siemens tam otomatik kahve makinelerinin yenilikçi teknolojisiyle kahve keyfinizi bir üst seviyeye çıkarın. iAroma sistemine sahip Siemens tam otomatik kahve makineleri size her çeşit kahvede ve suyun her sertlik seviyesinde muhteşem kahve deneyimini ve üstün kullanım konforunu beraberinde sunar.

 iAroma teknolojisine sahip Siemens Tam Otomatik Kahve Makineleri ile tanışmak için tıklayın.

Advertisement