• Hürriyet Twitter
R

Hafta sonu rutinini değiştirmeye ne dersin?

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Bu hafta sonu içindeki maceracı ruhu ortaya çıkarmaya ve fazlasıyla sen olmaya ne dersin? Günlük hayatın koşturmacasını ve stres altında hissettiğin tüm anları unut! Rutinin dışına çıktığın ve kendini özgür hissettiğin bir hafta sonu aktivitesi kulağa şimdiden hoş gelmiyor mu? Senin için birkaç önerimiz var...

Doğayla iç içe bir trekking

Bütün hafta çok çalıştın. Hafta sonu zihnini dinlendirmeye ve kendini yenilemeye ihtiyacın var. İçinden geçtğimiz süreçte şehrin kalbine inmek, kalabalığa karışmak doğru bir tercih değil! Böyle zamanlarda tam tersi şehirden biraz uzaklaşmak, doğayla bütünleşmek, uzakları keşfetmek harika bir fikir değil mi? Hadi o zaman en sevdiğin arkadaşını yanına al, otomobilinin bagajına trekking eşyalarını at. Yolculuğuna renk katacak ve kendini göstermeni sağlayacak bir playlist’ini de yanına almayı unutma.

Kendinle baş başa bir seyahat

Bazen şehir seni sıkar, biraz yalnız kalmak ve tek başına seyahat etmek istersin. Bir kere dene, bunu başarabilirsin. Sabahın ilk saatlerinde otomobilinde olmanın ve güneşi yolda doğurmanın hissini hatırla. Unutamayacağın bir yolculuğun ilk adımını attın bile.

Şehirde bir gece

Haftasonu tatillerin evde dinlenerek mi geçiyor? Şimdi, bir maceraya atılmanın tam zamanı! Tarzını yansıtan “o” mekanda hemen yer ayırtıp en yakın arkadaşlarını arayabilirsin. Bu plan seni şimdiden heyecanlandıracak. Bu arada, buluşmaya otomobilinle gitmeyi unutma ki, gece sadece sen istediğinde bitsin...

Denizin derinliklerinde bir gün

Bu haftasonu neden son güzel havaların tadını çıkartıp kendine baştan çıkarıcı bir anı bırakmıyorsun? Hadi farkını ve tarzını yansıt! Hemen rotanı belirle, otomobiline atla ve denizin derinliklerinde bir dalış macerasına atıl.

Günümüzün modern yaşam tarzının keyfini en iyi şekilde çıkarmanıza yardımcı olmak için tasarlandı.
Yenilikçi ‘insan odaklı’ tasarımı, SUV tarzı cesur dış görünümü ve yenilikçi hibrit güç aktarma seçeneğiyle
Ford Puma ilginizi çekmeye çalışmıyor, sessizce ona ilgi göstermenizi istiyor.

Keşfetmek için tıklayın!

Advertisement