• Hürriyet Twitter
R

Evde keyifle kal:

Ruh hâline iyi

gelecek hangi

online yayınları

takip etmelisin?

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Hepimiz global çapta yaşanılan malum salgın sürecini evlerimizde geçiriyoruz. Birçoğumuzun bu dönemdeki ortak fikri ise ‘’iyi ki yaratıcılık var’’ söyleminde birleşiyor. Sahi yaratıcı insanlar olmasaydı yaşanılan bu dönem ve dünya ne derece sıkıcı olabilirdi? Bu soruya yanıt vermek gerçekten de zor… Bu içerikte size bu dönemde yaratıcı içeriklerle ön plana çıkan bazı online yayınları takip etmenizi önereceğiz. Fakat merak etmeyin, bu online yayınların hepsi tam olarak dijital konsepti doğru yansıtan işlerden oluşuyor. Müzik, görsel, bilgilendirici içeriklerle desteklenmiş bu yayınlar evde geçirdiğiniz süreyi keyifli hâle getirebilir. Birazcık da mutluluk ama değil mi?

#PSM'yleKal

Canlı Konserleri

Bugüne kadar Mark Eliyahu, Max Cooper, Dolu Kadehi Ters Tut, Kalben gibi isimleri ağırlayan #PSMyleKal canlı yayınları evde kaldığımız bu sürece renk katıyor. #PSMyleKal canlı yayınlarını Instagram hesabında takip etmeyi unutmayın!

Zorlu PSM'nin Instagram dünyasını keşfet

İbrahim Selim ile

Bu Gece #evde

YouTube içerik platformu olarak bu sene kendi zirvesini bulmuş gözüküyor. Bunun nedenlerinden bir tanesi de elbette İbrahim Selim. Sevilen ve göz önündeki sanatçıları programında ağırlayan İbrahim Selim, ‘’evde’’ formatıyla da bu döneme uygun yayınlar yapmaya devam ediyor. Yaratıcı içerikler döneme uygun ruhuyla daha da güzel.

İbrahim Selim ile evde konseptini keşfetmeye hangi programla başlamak isterdin? 

Gökçe Bahadır     Oğuzhan Koç     Hazal Kaya      İrem Sak      Hande Doğandemir    Mert Yazıcıoğlu    Erkan Kolçakköstendil   Şükrü Özyıldız   Nükhet Duru  Edis  Ekin Koç   Metin Akdülger   Kaan Yıldırım

 

Soru & Cevap

presented

by %100 Music

Sanatçılar hakkında her şeyi merak ediyoruz. Evet dijital çağda yaşayan bizler için en büyük güç merak ve bilgi! PSM Soru&Cevap yayınları da tam bu noktaya değinen bir yapıyı bizlere sunuyor. Sanatçılar hakkında merak edilenler %100 Music katkılarıyla bu program dizisiyle doğrudan onların evlerinde verdikleri yanıtlarla konsept bir kurguya dâhil ediliyor.

Hakan Özoğuz hangi albümlere bayılıyor?      Nilipek kayıt sürecini nasıl geçiriyor? 

Lara Di Lara en çok hangi mekanı özel buluyor?

Can Güngör hakkında bilinmeyenler!

Kalben

Kamufle

 Yasemin Mori

Zorlu PSM

IGTV HumanArt

Atölye Serisi

Zorlu PSM Instagram hesabı üzerinden yayınlanan HumanArt eğitmenleriyle birlikte gerçekleşen atölye serisinin kişisel gelişime katkısı büyük. Farklı ve yaratıcı içerikleriyle birçok program öne çıkıyor.

Keşfetmeye başlamak için merak ettiğin programın üzerine tıkla

Beyza Abacı ile Qigong ile Enerjiyi Dönüştürmek 

 Gülsün Özsan ile ThetaHealing ile Bağışıklık Sistemini Güçlendirme

   Semin ve Oğuz Yılmaz ile Kalpte Yaşamak   

Dilek Öcekli ile Neredeyim Ben?   

Duygu Demir ile Burçlara Özel Yorumlar & Çalışma

Zorlu Enerji sunar: Aslı Bozdağ ile Ayurveda’da Beş Element ve Enerji

Zorlu PSM’den

Çalma Listeleri!

‘’Ah şöyle bir çalma listesi olsa da beni başka yerlere ve ruh hâline götürse…’’ Sıkma canını! Yanıtı hazır sorular için gereken tek şey birazcık araştırma ruhu. Kerem Görsev, Gülşah Güray senin için bir playlist hazırlasın istemez miydin? Biz isterdik! Kerem Görsev’le caz dolu bir günden Kazy Lambist’le Fransız elektropop marşlarına, Gülşah Güray’la en sevdiğimiz klasik parçalardan She Past Away ile karanlık bir dünyaya, Zorlu PSM Spotify hesabında tüm müzikseverlere özel listeler var!

Not: Türkiye'deki birçok metal müzik severin üzerinde emeğin olduğun için teşekkürler Çağlan Tekil!

#PSMyleKal

Podcast Serileri

Çağımız podcast çağı… Zorlu PSM de tam bu nedenle kültür sanat hayatına dair içeriklere yer vereceği podcast serilerine başladı. Keyif dolu iki seriyi şimdi keşfedin! 

Favori Beşlim: Haftada iki kez yayınlanıyor

Cazkolik ile Evde Caz Sohbetleri: Her hafta Perşembe günü yayınlanıyor.

PSM

Blog

Blog devri bitmedi. Hatta tam da bu çağda kendi anlamını yeniden kazandı diyebiliriz. Güncel kültür-sanat haberleri, röportajlar, denemeler ve birçok zengin içeriklerle dolu PSM Blog’u bu yeni konsepte iyi bir örnek oluşturuyor. 

Şimdi içerikleri keşfet:

Psikolog Ferhat Aydın'la sohbet      Müziğin Simyacısı: Mark Eliyahu      Rengim Gökmen