• Hürriyet Twitter
R

El süpürgesi ile dik şarjlı süpürgeyi bir araya getiren kablosuz süpürgeleri neden tercih etmeliyiz?

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Son yıllarda ev temizliğinde devrim yaratan kablosuz şarjlı ev süpürgeleri, tasarım ve teknik özellikleri ile kusursuz ev temizliğinde dikkatleri çekiyor. Birbirinden farklı markalara ait birçok seçenek bulunsa da, aklında kablosuz ev süpürgesi almak olanlar nelere dikkat etmeli? İşte sizler için içeriğimizde bu maddeleri derledik.

 İki farklı kullanım modu avantajı

Yatay süpürgelerin aksine, hem dik süpürge hem de el süpürgesi kullanımı ile kompakt bir tasarım sunan modeller, pratik bir temizliğin  vazgeçilmezi  Üstelik her iki kullanım için ayrı toz haneleri sunan seçenekler, ürünün hem tutma sapı üzerinde on/off tuşu hem de el süpürgesi olarak kullanım için gövdede açma/kapama tuşu bulundurarak, ihtiyaca yönelik çözümler sunuyor.

Uzun süreli kablosuz çalışma ve yüksek motor gücü

Kablosuz süpürgelerin tüketicide en fazla soru işareti yaratan özelliği belki de  çalışma süresi oluyor. Ev temizliğinde tercihini şarjlı süpürgelerden yana kullanmak isteyenlerin ilk dikkat ettiği özellikler  motor gücü ve çalışma süresi olunca, yaklaşık 1 saate yakın kesintisiz çalışma özelliği ve 400 w güç kapasitesine sahip olan ürünler tercih edilme sebebi olabiliyor. Üstelik ürünün 3 farklı çalışma hızı sunuyor olması da verimlilik açısından avantaj sağlıyor.

 Başlık ve aksesuar seçenekleri ile kusursuz temizlik

El ve dik şarjı süpürgeyi bir araya getiren teknoloji, farklı başlık seçenekleri de eklenince evinizde süpürülmeyecek yer bırakmıyor. El süpürgesinin kullanışlılığının yanı sıra döşeme aparatı ve mobilya fırçası, döner fırçalı yer aparatı, kenar köşe aparatı gibi aksesuarla temizlenmedik yer bırakmıyor. Ayrıca UV-C ışıklı multi turbo brush ile de yatak ve koltuk temizlenmesinde patili dostlarınızın tüylerini kolayca topluyor.

Filtreleme seçenekleriyle zemin ve hava temizleme özelliği

HEPA filtre teknolojisi dikey şarjlı süpürge teknolojisinde fark yaratıyor. Dual Cyclone teknolojisine sahip olan modeller, istenmeyen toz parçacıklarını torba içinde toplayıp hapsederek tozların dışarı çıkmasını engelliyor. Bu sayede derinlemesine temizliğin keyfini sürmek size kalıyor.

Hafif dayanıklı tasarım ile kullanım kolaylığı                                 

Evdeki işler kısa süre içerisinde bitirip kendinize zaman ayırabilmenizi sağlayan tüm bu özellikler, şık ve hafif tasarımla birleştiğinde temizlik sürecini keyifli bir halde dönüştürüyor. Görünümüyle de evinize yakışacak şık dikey şarjlı süpürgeler, tüm bu özellikleri ile bir adım öne çıkıyor.

Ev aletleri konusunda uzman bir dünya markası olan Fakir, yeni nesil teknolojiler ile ürettiği Fakir Inovax İkisi Bir Arada Dik Şarjlı Süpürge ile ev ve iş yerlerini kolayca temizleyebilmenize yardım olur. İki farklı kullanım modu sunan model hem el süpürgesi hem de dik şarjlı süpürge olarak kullanım avantajı sağlar. Her iki mod için de farklı toz haznelerine sahip olan Inovax süpürge, ihtiyacınıza yönelik çözümler sunar.

Keşfetmek için tıklayın