• Hürriyet Twitter
R

Dünya vatandaşı olmak için ilk adımı atın
Global Dijital Eğitim hakkında mutlaka bilmeniz gereken 5 şey!

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Dijitalleşen dünyada bilgi paylaşımı artık saniyeler içinde gerçekleşebiliyor. Diğer taraftan yeni normali de düşündüğümüzde dijital eğitim önemli bir noktaya gelirken global standartlarda eğitimi sürdürmek oldukça mühim. İşte global dijital eğitime dair bilmeniz gereken bazı noktaları sizin için derledik.

Dijitalleşme sınırları ortadan kaldırdı

Özellikle 2000’lerden bu yana internet ağının dünyayı sarması ve teknolojiye ulaşımın yaygınlaşması, bilgi alışverişinde sınırları ortadan kaldırdı. Dünyanın birbirine binlerce kilometre uzak bölgelerinde üretilen bilgiler ve yapılan tartışmalara erişim dünya tarihinde hiç olmadığı kadar kolaylaştı.

Üniversite eğitiminde teknolojik altyapı tercih değil zorunluluk

İçinde bulunduğumuz çağda üniversite eğitiminin teknolojik altyapıyla desteklenmesi artık bir tercih değil zorunluluk haline geldi. Öğrencilerine dünya standartlarında eğitim verme ölçütlerinin başında güçlü akademik kadronun yanında yeterli teknolojik altyapıya sahip olmak da geliyor.

İyi üniversiteler öğrencileri için eğitim modellerini dünyaya entegre ediyor

Öğrencilerine dünya çapında eğitim vermek ve global rekabete hazır mezunlar olarak yetiştirmek için üniversiteler, dijital dönüşüm konusunda gereken adımları atıyor. Amerika’dan Kanada’ya, Asya’dan Avrupa’ya kadar akademik eğitimde marka olmak için globalleşme ve dijitalleşmeyi temel iki hedef olarak önlerine koyuyorlar.

Temel hedef donanımlı öğrenciler yetiştirmek

Üniversitelerin merkeze aldığı global dijital eğitim stratejisi; öğrencilerin girişimci ruha sahip bireyler olarak mezun edilmesini ve global çapta rekabete hazır profesyoneller olarak mezun edilmesini amaçlıyor. Üniversiteler, dijital eğitimdeki yenilikleri takip ederek öğrencileri için mümkün olan en yüksek faydayı sağlayacak yöntem ve kaynakları anbean takip ediyor.

İşin sırrı Global Dijital Eğitim’i tercih etmek

Üniversite tercihi döneminde, en az tercih edeceğiniz bölümler kadar tercih edeceğiniz üniversite de geleceğinizi şekillendirmede etkili olacaktır. Global Dijital Eğitim kavramını merkeze oturtan üniversiteler, dünyanın seçkin üniversitelerindeki müfredatlara entegre bir eğitim vererek dünya vatandaşı olmanızda size çok büyük avantaj sağlayacaktır.

“Global Dijital Eğitim” kavramımızın içini de yine siz öğrencilerimiz için dünyanın en prestijli ve küresel olarak onaylanmış eğitim programlarıyla doldurduk. Üniversitemizde alacağınız eğitim dünyanın seçkin üniversitelerinin eğitim müfredatlarıyla entegre olması sayesinde hem ülkemizde hem de dünya çapında kabul görecek, donanımlı bir dünya vatandaşı olacağınızı şimdiden müjdeliyoruz.

Detaylı bilgi için tıklayın!