• Hürriyet Twitter
R

Dijital birikimin yeni yolu
Renkli Hesap
hakkında bilmeniz
gereken her şey

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi nedeniyle belirsiz günler yaşıyoruz ve özellikle maddi anlamda gelecekte bizi nelerin beklediğinden pek emin olamıyoruz. Dolayısıyla mümkün olduğunca güvenli limanlarda birikim yapmaya özen gösteriyoruz. Son zamanlarda adını sıklıkla duymaya başladığımız Renkli Hesap, özellikle dijital ortamda sunduğu ekstra avantajlarla bu anlamda dikkat çekiyor. Peki, Renkli Hesap kullanıcılarına ne gibi avantajlar sağlıyor? A’dan Z’ye Renkli Hesap hakkında bilinmesi gerekenleri sizin için listeledik.

Renkli Hesap nedir?

Günlük faiz getiren bir mevduat hesabı olan Renkli Hesap, paranızı vade tarihi gelmeden de değerlendirme imkanı sağlayan bir birikim hesabıdır. Bu sayede dilediğiniz zaman hesabınıza para yatırabilir veya çekebilirsiniz. Hesapta kalan bakiyeniz aynı faiz oranıyla değerlenmeye devam eder. 

Dijital kanallardan yeni başvuruda TL,USD,EUR olarak 3 farklı döviz cinsinde; Anadolubank müşterisiyseniz TL, USD, EUR, GBP, CHF  ve altın olarak 6 farklı döviz cinsinde Renkli Hesap açabilirsiniz.

Vadesiz gibi davranan vadeli hesap!

Renkli Hesap’ta vade süresini düşünmeden mevduatınıza dilediğiniz zaman para ekleyebilir ya da mevduatınızdan para çekebilirsiniz. Bu sebeple birikiminize uygulanan faiz oranında herhangi bir değişim olmaz.

Birikiminiz her gün değer kazanır

Renkli Hesap’ta paranız gecelik faiz oranıyla her gün değerlenmeye devam eder. Tatil günlerinde biriken faiz oranı ise ilk iş günü hesabınıza aktarılır. Birikimleriniz, Hoş Geldin Faizi süreniz dolana kadar “sabit faiz” ayrıcalığıyla değerlenmeye devam eder. Böylelikle piyasa koşullarından etkilenmezsiniz.

Dijitalden başvuranlar daha avantajlı!

Şubeye gitmeden de Anadolubank’tan Renkli Hesap açtırabilirsiniz. Üstelik İnternet Şube kullanarak hesap açtırmanız durumunda, sabit Hoş Geldin Faizi’nin yanı sıra sadece dijitale özel 90 gün boyunca avantajlı faiz oranlarından yararlanırsınız. 

Dijitale özel Anadolubank Renkli Hesap ile her güne kazançlı başlayın

Anadolubank Renkli Hesap ile dilediğiniz yerden, vade bitiş tarihini beklemenize gerek kalmadan birikimlerinizi değerlendirebilirsiniz. Anadolubank Mobil ve İnternet Şube’ye özel sabit Hoş Geldin Faiz oranı ile mevduat hesabınızdaki birikimlerinizi, 90 gün boyunca avantajlı faiz oranlarıyla artırabilirsiniz.

Renkli Hesap başvuru adımlarını öğrenmek için tıklayın. 

Advertisement