• Hürriyet Twitter
R

Cumartesi günleri yemeği dışarıda yemeniz için geçerli 5 neden

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Tüm haftanın yorgunluğunu üzerimizde hissederken aklımıza gelen en iyi fikirlerden biri yemeği dışarıda yemek oluyor. Bunun içinse Cumartesi günleri en ideal gün olarak tanımlanıyor. Neden mi? Cumartesi günleri yemeği dışarıda yemek için geçerli 5 nedeni sizin için listeledik…

“Bugün ne pişirsem?” stresi yaşamazsınız

Yemek hazırlamaktan daha yorucu bir şey varsa o da ne yapacağına bir türlü karar verememektir. Üstelik bir de bunun sofrayı toplama ve mutfağı toparlama kısmı var...  Tüm hafta bu stresi yaşamışken sadece bir akşam bile olsa dışarıya çıkmak ve dilediğiniz yemeğin önünüze hazır gelmesi size kendinizi iyi hissettirir.

Herkes için en müsait zaman  

Eş dost hep birlikte olalım düşüncesiyle ne zaman bir plan yapılsa hafta içi genelde birilerinin acil bir işi çıkar ya da önemli bir mazereti olur. Cumartesi günleri ise büyük bir çoğunluğun takvimi uygun olacağından daha keyifli bir akşam yemeği sizi bekler.  

Ertesi günü düşünme kaygınız olmaz

Güzel ve keyifli giden bir akşamı yarıda bırakıp erkenden eve gitmeyi kim ister ki? Ancak ertesi gün iş varsa çoğumuz istemeye istemeye bunu yapmak zorunda kalırız. Cumartesi günleri ise genelde böyle bir kısıtlanma yaşanmaz. Dolayısıyla akşamın tadını keyifle çıkarabilirsiniz.

Hafta sonu yapılabilecek en keyifli aktivite

Günümüzde yemek denildiğinde akıllara bir ihtiyaçtan öte keşfetmeye değer yeni kültürler geliyor. Farklı ülke mutfaklarını tanımak ve değişik lezzetler keşfetmek, artık çoğumuz için bir hobi haline gelmiş durumda. Cumartesi günleri, özellikle dünya mutfakları konseptindeki restoranların çoğu müşterilerine farklı menüler hazırlar. Bu özel tatları deneyimlemek güzel bir aktivite de gerçekleştirmiş olursunuz.

Cumartesi restoran indiriminden faydalanabilirsiniz

Cumartesi günü birçok restoran özel menünün yanı sıra müşterilerine özel kampanyalar sunar. Buna bir de bankanızın size özel kampanyasını eklerseniz evde yemekten çok daha uygun bir hesapla masadan kalkabilirsiniz.