• Hürriyet Twitter
R

Çiftlerin farklı konfor anlayışları aynı yatakta buluşuyor!

KAYDIR 6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Eşlerin konfor düzeylerinin birbiriyle uyumlu olması, kendileri için en ideal yatağı seçmelerini kolaylaştırabilir. Ancak eşlerden biri yumuşak yatak isterken diğeri orta sertlikte bir yatak isterse, taraflardan birinin her sabah ağrılı ve huzursuz uyanması kaçınılmaz olabilir. Neyse ki sertlik derecesi ayarlanabilen yatak ile bu olumsuz durum ortadan kalkıyor. Peki, son teknolojinin ürünü sertlik derecesi ayarlanabilir yataklar, kullanıcılarına başka ne gibi kolaylıklar sağlıyor? Sizin için araştırdık.

Dünyada ilk ve tek!

Bel ve sırt ağrıları, kaliteli bir uykuyu engelleyen en yaygın durumların başında geliyor. Söz konusu bu durum günlük stresten kaynaklanabileceği gibi, ortopedik ya da nörolojik bir rahatsızlığın yansıması da olabiliyor. Sertlik seviyesi doğru seçilmeyen yataklar ise ağrıların artmasını tetikleyebiliyor. Dünyada ve Türkiye’de ilk olma özelliğine sahip sertlik derecesi ayarlanabilir yataklarda, yumuşaklık – sertlik derecesi istenildiğini zaman ve istenildiği şekilde ayarlanabiliyor. Böylelikle çiftler, güne sağlıklı ve dinlenmiş bir bedende uyanamıyor.

Tek yatakta çok konfor

Çiftlerin karakterlerinin yansımalarını uyku alışkanlıklarında da görmek mümkün. Kimileri sert yatakta asla uyuyamazken kimileri ise yumuşak bir yatakta uyurken hep düşüyormuş gibi bir hisse kapılabiliyor. Sertlik derecesi ayarlanabilir yataklar, çiftlerin kişisel yatak tercihlerini tek bir yatakta buluşturmanın yanı sıra, özellikle farklı vücut yapılarına sahip çiftlerin yatak sertliğini bölgesel olarak istedikleri gibi ayarlamalarını da sağlıyor. Bu sayede aynı yatak, çiftlerden birine yumuşak yatak konforunu sunarken diğerine sert yatak konforu sunuyor.

Kolay ayarlanabilir sistem

Sertlik derecesi ayarlanabilir yatakların her iki tarafında 27’şer olmak üzerine toplamda 54 kanal bulunuyor. Bu kanallara yerleştirilen 108 çubuk sayesinde çiftler, yataklarının her bölgesinin sertliğini istedikleri derecede ayarlayabiliyorlar. Böylelikle boyun, bel ve bacak bölgelerinde istedikleri sertlik-yumuşaklık ayarını seçebiliyorlar.

Bambi Yatak Mühendisleri tarafından geliştirilen Comfort Balance Teknolojisiyle tasarlanan sertliği ayarlanabilir yataklarda, çok sayıda kanal ve konfor çubukları bulunuyor. Bu çubuklar, sizin ve eşinizin farklı tercihlerde aynı uyku kalitesine sahip olmanıza yardımcı olarak güne sağlıklı ve dinlenmiş bir bedende uyanmanıza katkı sağlıyor.

 

Detaylı bilgi için tıklayınız