• Hürriyet Twitter
R

Çengelköy’de mahalle kültürünü yaşatan yepyeni bir proje

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Yaşadığımız pandemi süreciyle birlikte yaşam alanlarımızdan beklentilerimiz de değişti. Eski zamanlarda olduğu gibi tüm ihtiyaçlarımızı yürüme mesafesinde bulabileceğimiz mahalle kültürüne olan ilgi epey arttı. Bu durum konut projelerine de yansıdı. Çengelköy’de hayata geçirilen bir konut projesi, sağladığı imkanlarla mahalle kültürünün avantajlarını sakinlerine sunmasıyla dikkat çekiyor. Çengelköy’ün merkezinde; boğazın, tarihin ve doğanın tam ortasında yer alan projeyi gelin yakından inceleyelim…  

Her yere yakın, her şeyden uzakta olma ayrıcalığı

Çengelköy’de hayata geçirilen konut projesi, avantajlı konumu sayesinde İstanbul’un her noktasına konforlu ve hızlı bir şekilde ulaşma ayrıcalığı sunuyor. Sabiha Gökçen Havalimanına 35 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne 15 dakika mesafede yer alan proje, raylı sistem ve deniz ulaşımı seçenekleriyle de sakinlerine kolaylık sağlıyor.

Tarihin içinde, hayatın tam ortasında yaşam

İstanbul’da mahalle kültürünü yaşatan nadir semtlerden biri olan Çengelköy’de hayata geçirilen proje; doğal yaşama, asırlık ağaçlarıyla ve yapılarıyla tarihi eserlere saygı duyan, çehresini koruyan ve bulunduğu semte ayrıcalık katmasıyla dikkat çekiyor. Projenin az katlı ve yatay mimari özellikte olması Çengelköy’ün dokusu ve tabiatı ile bütünlük sağlıyor.

Sosyal yaşamın olmazsa olmazları burada!

Projede yer alan sosyal yaşam imkanları, her yaş grubunun güvenli ve eğlenceli zamanlar geçirmelerini sağlayacak şekilde düşünülmüş. Tüm sakinlerin kullanımına açık yeşil park alanının yanı sıra projede; açık ve kapalı yüzme havuzu, buhar banyosu, sauna, kafe, çocuk oyun alanı, yürüyüş parkurları, güneşlenme ve seyir terasları oluşturulmuş.

Geniş ve ferah yaşam alanları

Eskinin korunduğu yeninin yeşerdiği yerde konumlanan proje, toplamda 36 bin 500 metrekarelik bir alan üzerinde yer alıyor ve projenin 10 bin metrekarelik alanı tamamen yeşil alandan oluşuyor.  Mimari detayları ile hayatı kolaylaştıran çözümler sunan projede 2+1’den 5,5+1’e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Dairelerde bulunan balkon ve/veya teras ise sakinlerine nefes alabilecekleri ekstra yemyeşil yaşam alanları sunuyor.

Çengelköy’ün merkezinde; boğazın, tarihin ve doğanın tam ortasında yer alan Nidapark Çengelköy, az katlı yatay mimarisi ve geniş peyzaj alanları ile sakinlerine özlenen mahalle kültürünü yaşatıyor. Siz de banka kredisi kullanmadan, dosya ve hayat sigortası masrafı olmadan 36 ay 0 vade farkı ya da 60 ay 0,69 vade farkı avantajlı ödeme planları ile Nidapark Çengelköy sakini olabilirsiniz.

Detaylı bilgi için tıklayınız