• Hürriyet Twitter

Birkaç dokunuşla mobilden

banka müşterisi olmak

hayatımızı nasıl kolaylaştırıyor?

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Pandemi dönemiyle birlikte dönüşümü hız kazanan dijital bankacılık deneyimlerinden birisi de uzaktan müşteri olma kolaylığı oldu. Artık şubeye gitmeden, herhangi bir evraka ıslak imza gerekmeden hepimiz kısa sürede banka müşterisi olabiliyoruz. En hızlı ve en dijital yolla yapılan bu uygulamanın hayatımıza dokunan taraflarını sizler için inceleyelim istedik. Hazırsanız şimdi keşfe çıkalım.

İstediğimiz yer, istediğimiz zaman…

Birkaç dokunuşla banka müşterisi olmak için artık ne evden çıkmaya ne de şubeye gitmeye gerek var. Bu nedenle herhangi bir yerden, istediğimiz zamanda banka müşterisi olabilmenin de önü açılıyor. Artık günlük hayatımızın her anında ve hatta çalışma saatlerinin dışında kolayca banka müşterisi olunabiliyor.

Zamandan tasarruf ettiren işlem

Geçmişte uzun zaman alan bu deneyim, artık dijitalin olanaklarıyla dakikalar içinde gerçekleşiyor. Mobil uygulamalardaki “Müşteri Olmak İstiyorum” seçeneğine tıklayarak başlayan işlem için yeni tip TC kimlik kartlarıyla devam edilebiliyor. NFC özelliği bulunan cep telefonu ile çipli kimlik kartı kullanılarak kimlik doğrulaması yapılıyor ve müşteri olma işlemi dakikalar içinde tamamlanıyor.

Görüntülü görüşmeyle müşteri olma kolaylığı

Yüz tanıma teknolojileriyle yüz biyometrisi doğrulaması sağlanıyor. Ardından müşteri olma deneyiminin son aşaması olan müşteri temsilcisi ile anında görüntülü görüşme yaparak süreç tamamlanıyor.

Gerçek kişi tacirler de yararlanabiliyor

Uzaktan müşteri deneyimi sadece bireysel müşterileri kapsamıyor. Birkaç dokunuşla uzaktan müşteri olunabilen sistemden aynı zamanda gerçek kişi tacirler de yararlanabiliyor. Bu nedenle Türkiye’nin her yerinden müşteri olmak isteyen esnaf/gerçek kişi tacirler bireysel hesabın yanı sıra ticari hesaplarını da açabiliyor.

Şubeye gitmeden, istediğiniz yerden müşteri olmak İşCep ile çok kolay!

İşCep “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle; nerede olursanız olun, görüntülü görüşme ile şubeye gitmeden ve ıslak imzaya gerek kalmadan dakikalar içinde hesabınızı açarak İş Bankası ailesine siz de katılın.

31 Ağustos 2021 tarihine kadar İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olarak İş Bankası kredi kartına başvurun, tek seferde gerçekleştireceğiniz ilk 200 TL ve üzeri alışverişinizde 200 TL MaxiPuan kazanın. Üstelik kartlarınızın teslim edilmesini beklemeden anında internet alışverişlerinde ve mobil temassız ödemelerde kullanma ayrıcalığı yaşayın!

İşCep’ten Hemen İş Bankalı Olun

Advertisement