• Hürriyet Twitter

Bireysel bankacılık işlemlerinizde hayatınızı kolaylaştıracak 5 öneri

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Yaşam şartları, çalışma koşulları ve finansal beklentiler değiştikçe bireysel bankacılık işlemleri de bu değişimlere uyum sağlıyor. Özellikle pandemi süreciyle hayatımızda gelişen değişimler ve teknolojik yatırımlar banka işlemlerine de yeni bir soluk getiriyor. İçeriğimizde bireysel bankacılık işlemlerinde hayatınızı kolaylaştıracak tüm önerileri sizler için sıraladık.

Dijital bankacılığın avantajlarından faydalanın

Birçok banka işlemlerinin yapılabileceği mobil uygulama ve web tabanlı hizmetler size sadece kolay bir hizmet sunmakla kalmıyor aynı zamanda süreci de hızlandırıyor. Fatura ödeme, kredi kartı işlemleri, döviz işlemleri, hesap açma kapama işlemleri ve kredi işlemleri gibi birçok işlem dijital bankacılığın en temel işlemlerinden birkaçı olarak kolaylık sağlıyor.

Evden dışarı çıkmadan müşteri temsilcisi ile görüntülü konuşun

Banka şubesine gitmeden dijital bankacılığın en büyük avantajlarından biri olan müşteri temsilcisiyle görüntülü konuşma kolaylığı ile banka müşterisi olabilirsiniz.

Masrafsız bankacılık işlemleri

Eft, fast ve havale gibi yaygın bankacılık işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz. İnternet şubeden ya da mobil bankacılıktan masrafsız işlemlerin avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Bankacılıkta engelleri kaldırın

Görme, ortopedik ve işitme engelliler için engelsiz bankacılık işlemlerinde hiçbir engele takılmadan tüm hizmetlerden faydalanabilirsiniz.

Harcadıkça kazandıran kart işlemleri

Kredi kartları ve banka kartları ile yaptığınız alışverişlerden altın puan kazanarak alışverişinizi avantaja dönüştürebilirsiniz.  Kredi kartı aidatı almayan ve vade farkı ödenmeyen seçenekleri değerlendirerek daha avantajlı harcamalar yapabilirsiniz.