• Hürriyet Twitter
R

Türkiye’nin en renkli ve turistik noktalarından biri olan Antalya, yaz tatillerinin başkenti olarak anılsa da deniz, güneş ve kum üçlüsünden çok daha fazlasına sahip… Antalya’da öne çıkanlar arasında tarihi ve kültürel gezileri sevenlerin ziyaret edebileceği antik kentler, müzeler ve doğal alanlar da bulunuyor.

Ilıman iklimi, geniş kumsalları ve masmavi sularıyla Antalya, tarih boyunca pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış olmasıyla da dikkat çekiyor. Doğanın birçok mucizesini gözler önüne seren şehir, seyahat amacınız ne olursa olsun size bundan daha fazlasını vadediyor.

Tabiatı sevenlere doğanın içinde ve denizde, müziği sevenlere ise gecelerinde doya doya eğlendikleri unutulmaz anlar yaşatan Antalya’ya gitmek için pek çok sebebiniz var!

Tatilde eğlenceye yer açın

Her yaştan misafire hitap eden ve etkinlik dolu bir tatil geçirmenize olanak sağlayan oteller, özellikle çocuklu ailelerin tercihinde önemli rol oynuyor. Bu otellerde; doğa ile baş başa kalıp keyifli yürüyüşler ya da spor yapabilir, açık ve kapalı yüzme havuzlarının, tenis kortlarının, su sporlarının tadını dilediğiniz zaman çıkarabilirsiniz. Çocukların da aklından silinmeyecek bir tatil hayal edenler; çocuk kulübü, özel plaj, güneşlenme platformları, havuzlar ve kaydıraklar ile çok özel anlar vadeden otellerde eğlenceli tatiller yaşayabilir. Aquaparkı olan otellerde de eğlence dur durak bilmiyor. Ailece renkli ve keyifli bir tatil hayali kuranlar için ideal olan bu otellerde tatil bir başka güzel oluyor, sence de öyle değil mi?

Masmavi sular sizi bekliyor

Yaz, deniz, eğlence deyince akla ilk gelenler arasında yer alan Antalya, doğal güzellikleri ve kendine hayran bırakan koylarıyla denize girmek için de ideal alternatifler sunuyor. Burada ister sabaha kadar eğlenin ister doğa ile kucaklaşın isterseniz de tarihi gezilere çıkın… Çünkü Antalya, hepsi ve daha fazlasıyla unutulmaz bir yaz tatilinin kapılarını aralıyor. Sessiz sakin koyları, pırıl pırıl denizi, benzersiz doğası ve çok daha fazlasıyla keyifli tatillerin vazgeçilmez adresi olan bu şehir, muhteşem manzaralarıyla ziyaretçilerini kendine hayran bırakmayı başarıyor. Bunların yanı sıra Antalya ve çevresinde gezip görebileceğiniz pek çok yer de sizi bekliyor.

Tatile giden yol mideden geçiyor

Tatilde, dünya mutfaklarından seçkin lezzetlerin tadına bakabileceğiniz restoranlara yer açmaya ne dersiniz? Tatil boyunca dilediğiniz yiyecek ve içecekleri deneyimleme fırsatı bulurken, güne açık büfe kahvaltı ile leziz bir başlangıç yapabilirsiniz. Dilerseniz geç kahvaltı ile güne enfes bir başlangıç yapmayı da düşünebilirsiniz. Otellerde birbirinden güzel lezzetlerin sunulduğu öğle yemeğinin ardından aperatifler, çay, kahve ve pasta servisiyle tatilinize tat katmanız mümkün. Akşam yemeğinde sunulan zengin lezzetler ve geniş içecek menüsü kusursuz bir tatile giden yolda en önemli adım oluyor. Türk ve dünya mutfaklarının yanı sıra deniz mahsullerinin de yeri ayrı… Tüm eğlencelerin üstüne bir de lezzet eklenince tatil daha keyifli oluyor!

Aradığınız konforla burada buluşun

Akdeniz’in gözde tatil merkezi Antalya’da, unutulmaz bir deneyim yaşayabilirsiniz. Göz alıcı tasarımları ve konforlu atmosferleri ile öne çıkan oteller ilk tercih oluyor. Akdeniz’in ışıl ışıl atmosferinde, ailece her anından keyif alacağınız bir yaz tatili için sizi bekleyen Nirvana Dolce Vita; her yaştan misafire hitap eden olanakları ile dikkat çekiyor. Bu otel, ailenin tüm bireyleri için dolu dolu geçecek bir tatil sunuyor. Çocuk restoranı, çocuk havuzu, mini kulüp, oyun alanları ve çocuklara yönelik çeşitli aktiviteler sunan tesiste, ailece renkli bir ara tatil geçirebilirsiniz.

Hayalinizi gerçeğe dönüştürmek için ETS’nin erken rezervasyon fırsatları ile yerinizi ayırtabilir ve benzersiz bir tatile doğru yola çıkabilirsiniz.

Detaylı bilgi için tıklayınız