• Hürriyet Twitter
R

İş hayatında fark yaratmanızı

sağlayacak teknolojik çözümler

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

İş dünyasında rekabetin ve pazarın kuralları ve dinamikliği artık doğrudan teknolojiyle ilgili. Çünkü artık iş ve kurumsal yaşam, doğru tercihlerle iş bilinci ve karakteri geliştirmeyi hedefleyen bir vizyonu gerekli kılıyor. Bunun için de işe yönelik çözüm aralıklarını genişletmek ve bunu kaliteli olanaklarla geliştirmek gerekiyor. Peki her kurumun ihtiyacını karşılayan doğru teknolojik çözümleri nasıl bulacağız? 

İçerikte bunları keşfedebilirsiniz…

Kurumsal ihtiyacınızı keşfedin

Şirketler artık üretim ve faaliyet alanlarıyla çok geniş bir yelpazede yer alan teknoloji arayışına girmeye başlıyor. Bu noktada, kurumsal ihtiyacınızı öncelikli olarak belirlemeniz, teknolojik çözümleri daha kolay keşfetmenizi sağlayabilir. Önceliğiniz performans mı yoksa ürün gamı mı? Askeri sınıf standartlarına ihtiyacınız mevcut mu? Servis ağına sahip bilgisayarlar neler? Teknolojik arayışınız için öncelikle net sorulara ihtiyacınız olduğunu unutmayın.

Daha fazlasını keşfet!

Kurumsal verilerinizi koruyun

Kurumsal düzeyde güvenlik için bilgisayar donanımı ve özelliklerine dikkat etmeniz gerekiyor. İstenmeyen saldırılar ve güvenlik açıklarını önlemek için kurumsal düzeyde güvenlik sunan bilgisayarları tercih etmenizde fayda var. Çünkü dijital çağda her şirketin en değerli sermayesi artık kendi kurumsal verisi. Bu noktada yazılım koruması, veri güvenliği ve IT yönetimi gibi üç katmanlı güvenlik sistemi oluşturan sistemleri tercih edebilirsiniz. Alanında öncü markalar, kurumların ihtiyacını karşılamak için bu süreçte Web-Cam Gizlilik Duvarı, Parmak İzi Sensörü, USB Depolama Blokesi, Kasaya İzinsiz Giriş Uyarısı, Güvenli Dosya İmhası gibi çeşitli özelliklere sahip donanımlar üretiyor.

Güvenlik paketlerini keşfedin!

Ürün gamı size yönlülük sağlar.

Yeni nesil ofis yaşantısında artık kurumlar tek bir markayla çalışma seçeneğini tercih ediyor. Bu nedenle çok yönlü ihtiyaçlara yanıt verebilen ürün gamlarına dikkat etmek gerekiyor. Her bütçeye uygun fırsatlarıyla kendi ekosisteminizi kurabileceğimiz markalar; dizüstü bilgisayarlardan, masaüstü PC'lere ve All-in-One donanımlara kadar ürün gamıyla birden çok ürünü size sunuyor.

Yönlü ürün gamlarını keşfedin!

İşinizi teknolojiyle yönetin!

Alanında öncü markaların yeni dizüstü bilgisayar serileri IT ekibinin yükünü en aza indirecek şekilde tasarlandı. Dayanıklı malzeme ve yüksek performans özellikleriyle birlikte bu bilgisayarları diğerlerinden ayıran en önemli özelliklerin başında mükemmel yönetilebilirlik geliyor. Kontrol Merkezi çözümleriyle bugün donanım ve yazılımların izlenmesi ve uzaktan yönetimini kolaylaştırılıyor. IT yöneticileri, ofisteki tüm bilgisayarlara zahmetsizce yazılım yüklemesi yapabiliyor. Yani bu noktada yeni nesil iş anlayışı kendiliğinden gelişiyor.

Daha fazlasını keşfedin!

Servis ağına dikkat edin!

Kurumsal bilgisayar alımı yaparken, bu cihazların uzun süreli kesintisiz kullanımını sağlayabilmek için bakım ve servis süreçlerinden de emin olmak gerekiyor.  Bu noktada global bilgi birikimini ve uzmanlığını Türkiye’deki şirketler için yüksek müşteri memnuniyetine dönüştürebilen markaları tercih etmeniz gerekiyor. İstenmeyen durumları önlemek için 7 gün 24 saat destek hizmeti, 3 yıl uluslararası garanti, kapıdan alma ve kapıya iade, yerinde servis gibi müşteri odaklı yaklaşımıyla satış sonrası hizmetleriyle de fark yaratan markaları tercih edin.

Daha fazlasını keşfet!

ASUS 30 yılı aşkın süredir dünyanın lider teknoloji üreticilerinden biri olarak bilgisayar tasarlıyor. 30 yılda değişen teknoloji trendleri ve çeşitliliği hızla kurumsal ihtiyaçlar neticesinde ASUS Business ürün ailesi birçok farklı üyeyle her türlü amaca hizmet ediyor.

Dünyanın en beğenilen şirketleri arasında yer alan lider bilgisayar üreticisi ASUS, geniş ürün yelpazesiyle  şirketlerin ihtiyaçlarını uçtan uca karşılıyor. Teknoloji üreticiliğinde 30 yılı aşkın global tecrübeye sahip olan ASUS'un uzmanlığı ve inovasyonu, her ihtiyaca yönelik geniş kurumsal ürün gamıyla Türkiye'de ASUS Business adıyla büyümeyi hedefleyen şirketler için katma değerli yatırımlara dönüşüyor.

Detaylı bilgi için tıkla!