• Hürriyet Twitter
R

2021 yazı tarzınla anılsın!
İşte yazın son günlerinde öne çıkan plaj modası trendlerİ

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Yine nasıl geçtiğini anlamadığımız bir yaz mevsiminin daha sonuna geldik. Neyse ki Eylül ayında da güzel giden havalar, tatil sezonunun hız kesmeden devam etmesini sağlıyor. Alaçatı, Bodrum ve Antalya gibi popüler tatil lokasyonlarında deniz, kum ve güneş üçlüsünün tadını çıkaran tatilciler, yazın coşkusunu ve enerjisini plajlarda doyasıya yaşayabiliyor. Plaj modasının trendlerini ise tarzını tatilde de koruyanlar belirliyor!

Son dönemde öne çıkan plaj modası trendlerini gelin yakından inceleyelim…

Canlı renklerle yazın coşkusu devam ediyor

Sarılar, maviler, turuncular, yeşiller, kırmızılar… Canlılıkları ile dikkat çeken bu renk tonları, plaj giyimde yer bularak plajlarda hâlâ yaz aylarının enerjisini sürdürmede önemli rol oynuyor. Erkek giyiminde plajlarda siyahların hakimiyetini de ortadan kaldıran bu canlı renkler, deniz şortlarında da bu sezonun en çok tercih edilen renkleri olarak dikkat çekiyor.

Eğlenceli tasarımlar plajlara canlılık katıyor

Flamingo, kutup ayısı, yunus, fil ve penguen gibi hayvan desenleriyle hareketlenen ve etrafa enerji saçan eğlenceli tasarımlar, erkek plaj modasının en dikkat çeken trendlerini oluşturuyor. Ancak daha klasik tarza sahip beyler için de bu sezon düz renkler, geometrik desenlerle buluşuyor.

Kişiye özel tasarımlar

“Her zaman ve her yerde ben kendi tarzımı oluştururum” diyen beyler içinse bu sezon özel tasarım şortlar öne çıkıyor. Kişiye özel üretilen bu şortlarda; şort üzerine basılacak görsele kendiniz karar verebiliyorsunuz. En sevdiğiniz tatil fotoğrafınızı veya herhangi bir dijital çizimi deniz şortuna bastırabiliyor ve ayrıca dilerseniz isminizin baş harflerini de tasarıma ekletebiliyorsunuz.

Baba – oğul şıklığı plajlara da yansıyor

Sezonun bir diğer trendi ise plajlarda boy gösteren babalar ve oğulları için birörnek tasarlanan deniz şortları ve keten gömlekler… Özellikle aile tatillerinin vazgeçilmezi haline gelen bu trend, baba ve oğul arasındaki uyumu plajlara da yansıtıyor ve aile fotoğraflarına hoşluk katıyor.

Birbirinden farklı renk ve desen seçenekleri arasından kendinize en uygun deniz şortunu seçip  yılın son sıcak günlerinde plajlarda şıklığın ve rahatlığın tadını çıkarın.

 Şimdi Keşfedin