Keşan’da, ‘Zafer Yürüyüşü’ yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Keşan’da, ‘Zafer Yürüyüşü’ yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2016 12:26

Keşan’da, ‘Zafer Yürüyüşü’ yapıldı

Haberin Devamı

KEŞAN(Edirne),(DHA)-30 AĞUSTOS Zafer Bayramı’nın 94’üncü yıldönümü nedeniyle Keşan Belediye Başkanlığı’nca düzenlenen ‘Zafer Yürüyüşü’ yapıldı.
Eski itfaiye binası önünden başlayan yürüyüşe, CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, CHP Keşan İlçe Başkanı Erdoğan Gümülcineli, MHP Keşan İlçe Başkanı Erkan Gege, DSP Keşan İlçe Başkanı Yusuf Nalbantoğlu, Keşan Belediye Başkan Yardımcıları Salim Şevik, Cengizhan Aktan, Feyzi Engin, Belediye Meclis Üyeleri İbrahim Dinç, Neval Karaatlı, Feridun Tümer, Ender Mağden ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Yürüyüş öncesi yürüyüşe katılanlara Keşan Belediyesi tarafından Türk Bayrağı dağıtıldı. Kortej eski itfaiye önünden başlayarak Cumhuriyet Meydanı’na kadar ellerindeki Türk Bayraklarını sallayarak coşkulu bir şekilde yürüdü. Atatürk Anıtı önünde günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Ceren Çayır yaptı. Çayır, “Bu zafer, aziz yurduna ve bağımsızlığına kasteden işgal kuvvetleri karşısında, Türk Ordusu’nun ortaya koyduğu eşsiz bir eserdir. Başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, mukaddes vatanımız için canı pahasına görev yapan şehitlerimizi, gazilerimizi ve günümüzde terör eylemlerinde şehit olan Türk Silahlı Kuvvetleri ile güvenlik güçleri mensuplarımızı ve hayatlarını yitiren vatandaşlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.” Çayır’ın konuşmasının ardından saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı söylendi. Yürüyüş, Keşan Belediye Bandosu’nun verdiği konser ile sona erdi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!