Kepez Belediyesi projelerini tanıttı

Güncelleme Tarihi:

Kepez Belediyesi projelerini tanıttı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2016 11:57

 Kepez Belediyesi projelerini tanıttı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi'nin, 'Kepez Benim Şehrim' projesi kapsamında 66 mahalleden toplam 3 bin 26 kişi, belediyenin tamamladığı projeleri yerinde inceledi.

Kepez Belediyesi'nin mahalle sakinlerine yapılan hizmetleri yerinde tanıtmak amacıyla düzenlediği 'Kepez Benim Şehrim' projesinin birinci turu, son geziyle tamamlandı. Temmuz ayında başlayan ve 5 ay süren proje kapsamında 66 mahalleden 3 bin 26 kişi belediyenin tamamladığı projeleri yerinde gördü.

Projenin son turu, Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün katımıyla gerçekleştirilen kahvaltıyla başladı.

Başkan Tütüncü ardından meclis salonunda ağırladığı vatandaşlara projenin amacını anlattı ve onlarla fotoğraf çektirdi.

Katılımcılara halk eczanesi, evde bakım ve sağlık, diyetisyen, sağlık taraması ve laboratuvar hizmetleri hakkında bilgiler veren Başkan Tütüncü, belediye fuayesinde maketleri sergilenen belediye sağlık merkezi, Çelebi Mehmet Sultan Camii, Mimar Sinan Kongre Merkezi, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi, Kepez Park Varsak ve Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu, Arif Nihat Asya Kültür Merkezi, şefkat ve huzur evi, kreş ile açık yüzme havuzunu da tanıttı.

Bilgilendirme toplantısında sonra vatandaşlar belediyenin tamamladığı 38 projeyi yerinde inceledi. Gezi sırasında Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli Mustafa İnce, katılımcıları eserlerle ilgi bilgi verdi. Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy ve Ak Parti Kepez İlçe Teşkilat Başkanı Fatih Şahin de tüm gezi programlarına eşlik etti. Gezi, Macera Ormanı'ndaki yemek programıyla sona erdi.

FOTOĞRAFLI





 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!