Kent Konseyi Başkanı Çepni gençlerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Kent Konseyi Başkanı Çepni gençlerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2016 12:13

Kent Konseyi Başkanı Çepni gençlerle buluştu

Haberin Devamı

BURSA, (DHA)- BURSA Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, Gençlik Meclisi’nin yeni yürütme kurulu üyeleriyle bir araya gelerek, önümüzdeki süreçte yapacakları etkinlik ve projeler hakkında tavsiyelerde bulundu.

Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi yeni dönem ilk yürütme kurulu toplantısı düzenlendi. Merinos AKKM Muradiye Salonu’nda yapılan toplantıya, Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni’de katılarak gençlerle buluştu. Bursa Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Lütfi Taşçı, Yerel Gündem Şube Müdürü Mahmut Turunç ve Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Murat Başları’n da katıldığı toplantıda Başkan Hasan Çepni, yeni yürütme kurulunda görev alan gençleri tebrik etti. Bursa Kent Konseyi’nde ve Gençlik Meclisi’nde gönüllü olmanın önemli bir şans ve fırsat olduğunu niteleyen Çepni, Bursa Kent Konseyi’nin yılda 2 binin üzerinde etkinlik yapan Türkiye’nin en güçlü ve en aktif kent konseyi olduğunu söyledi. Çepni, “Bursa Kent Konseyi seçilmiş başkan ve yürütme kurulu, yasada belirlenen kriterlerdeki kurumsal katılımcıları, 4 meclis, 30 çalışma grubu ve yüzlerce gönüllüsü ile Türkiye’nin en büyük kent konseyi konumda. Sizler böyle bir kurumun Gençlik Meclisi’nde görev alıyorsunuz. Gençlik Meclisi’nde çıtayı daha yükseklere taşıyacaksınız. Bizler her zaman sizlerin yanınızda olacağız” dedi.

Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Kıvanç Cakalıoğlu ise, bu zaman kadar başarılı çalışmalara imza atan Gençlik Meclisi’nin yeni dönemde de çıtasını daha üst seviyelere çıkaracaklarını söyledi. Gençlik alanına çalışan kurum ve kuruluşlar ile işbirliklerini güçlendireceklerini ifade eden Cakalıoğlu, “Gençleri ilgilendiren her konu ile ilgili muhakkak bir sözümüz olacak. Güzel Bursamız ve şehrimiz için projeler üreteceğiz. Kentine katkı koymak isteyen her genç kardeşimizi Gençlik Meclisi çalışmalarına davet ediyorum” dedi.

Kıvanç Cakalıoğlu’nun başkanlığındaki yeni yönetimde, Abdülkerim Demir, Enes Yenigün, Abdülmelik Sağlam, Bilge Nur Karaali, Enes Kızılbay, Yunus Emre Gönen, Ayşenur Uluer, Engin Kurt, Ahmet Buğra Kara, Ahmet Kahraman, Ogün Şimşek, Musa Hallaç, Elif Nur Öztürk, Abdülkadir Taşcı, Murat Tavman, Semih Topuz, Elif Yavuz, Elif Özgür, Esra Nur Demir, Mustafa Yaman, Burak Şakir Dalbudak, Didar Derkarov, Gürkan Baydar ve Beyza Bulutlar yer aldı.



FOTOĞRAFLI 



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!