Kendini açık arttırmayla satan futbolcu

Güncelleme Tarihi:

Kendini açık arttırmayla satan futbolcu
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2008 14:26

Hayatın vazgeçilmez unsurları arasına giren internet, sonunda futbolcu transferlerinde de kullanılmaya başlandı.

Haberin Devamı

İstanbul amatör küme takımlarından İmesspor'da forma giyen Engin Kodan isimli futbolcu, profesyonel takımda oynama hedefine ulaşabilmek için çözümü, kendisini internet aracılığıyla açık artırmayla pazarlamakta buldu.

“www.gittigidiyor.com” adlı internet sitesinde kendisini “fantastik forvet” olarak tanıtan ve profesyonel bir kulüp tarafından satın alınmak istediğini bildiren Engin Kodan, kendisini açık artırmaya çıkarttı. Genç futbolcu internet sitesinde kendisiyle ilgili istatistiki bilgileri sıralarken ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu gözler önüne sermeye çalıştı.

Kendisi için 5 bin YTL'lik açık artırma açılış fiyatı belirleyen Engin Kodan'a şimdiden 4 kulüpten teklif geldi. Kodan'a şu ana kadar teklif edilen en yüksek rakam ise 6 bin 100 YTL oldu.

Haberin Devamı

İlgili sitede kendisiyle ilgili bilgiler sunan oyuncu, 2002 yılında Ümraniyespor Genç Takımı'nda futbola başladığını, 1 yıl sonra (A) takıma yükseldiğini, 2006 yılında Ümraniyespor ile amatör kümede şampiyonluk yaşadıktan sonra Çengelköyspor'a transfer olduğunu ve son olarak da İmesspor'un formasını giydiğini belirterek, artık bir 3. Lig takımından teklif beklediğini ifade ediyor.

İnternet sitesine kendisi hakkında verdiği bilgilere göre, 1.71 boyunda, 65 kilo ağırlığında ve 25 yaşında olan futbolcu, forvet hattında görev yapıyor ve oynadığı 40 maçta 32 golü, 20 de asisti bulunuyor.

Engin Kodan ayrıca, kendisi için, “En büyük özelliğim süratli olmam ve gol vuruşlarındaki başarımdır” ifadesini kullanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!