Kendi kalesine attığı gol görenleri şaşırttı!

Güncelleme Tarihi:

Kendi kalesine attığı gol görenleri şaşırttı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2015 13:11

İngiltere'nin doğu ve güney doğusunu kapsayan yarı profesyonel bir lig olan Ryman One North League'de atılan bir gol, "Yok artık" dedirtti.

Haberin Devamı

Romford ile Thurrock arasında 17 Kasım'da oynanan maçta Thurrock'lı oyuncu Kamarl Duncan kendi yarı alanındaki topu ileri göndermek istedi.

Duncan'ın vuruşunda meşin yuvarlak; rüzgarın da etkisiyle önce yükseldi, sonra Thurrock kalesine doğru yöneldi.

Haberin Devamı

RÜZGAR 'ASİST' YAPTI

Kamarl Duncan'ın takım arkadaşı kaleci Rhys Madden kendisine doğru gelen topu görünce bir anda neye uğradığını şaşırdı.

Yerde bir kez seken top, Madden'ın ellerine çarpıp ağlarla buluştu ve gol kayıtlara 'Rhys Madden kendi kalesine' şeklinde kayıtlara geçti.

22. dakikada 'rüzgarın asistiyle' 1-0 geriye düşen Thurrock, 74. dakikada Wall'un golüyle maçtan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

"ÜNLÜ OLACAĞIMI BİLİYORDUM!"
Herkesi şaşkına çeviren gol, İngiliz ve dünya medyasının dikkatini çekti. Önceki gün yapılan haberler sonrası pozisyonun mimarı Madden ve Duncan, Twitter'da esprili diyaloglara girdi.

Gol öncesi topu uzaklaştırmaya çalışan Duncan, "Çılgın bir gün... Nasıl gol olduğunu anlayamadım, şoktayım. Topun uzağa gideceğini düşünmüştüm. Bu Rhys Madden'in kendi kalesine golü!" şeklinde bir tweet attı.

Haberin Devamı

Duncan'ın takım arkadaşı Madden ise, "Güzel, ortam sakinleştiği için memnunum. Tüm tweetler için teşekkürler. Kam Duncan, topu nasıl uzaklaştıracağını öğrenmeli" tweet'i atarak karşılık verdi.

Kaleci Madden ayrıca, "Bir gün ünlü olacağımı biliyordum" şeklinde bir tweet'i de takipçileri ile paylaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!