Kemer Belediyesi'nden 14 Şubat hediyesi

Güncelleme Tarihi:

Kemer Belediyesinden 14 Şubat hediyesi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2018 16:57

Kemer Belediyesi'nden 14 Şubat hediyesi

Haberin Devamı

KEMER, (DHA) - KEMER Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla vatandaşa çiçek dağıttı. 7 çift de bu özel günde Kemer Belediyesi nikah dairesinde dünya evine girdi. Çiftlerden birinin nikahını Belediye Başkanı Mustafa Gül kıydı.
Kemer Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlediği etkinlikte yolda ve parklarda yürüyen vatandaşa, esnafa, turizmcilere ve resmi kurumlarda çalışanlara karanfil dağıttı. Etkinlik gün boyunca devam etti. Kemer Belediyesi kendi personelini de unutmadı. Tüm personele karanfil dağıtıldı.
Bu anlamlı hediyeden çok mutlu olduklarını kaydeden Kemerliler, Kemer Belediyesi Başkanı Mustafa Gül'e ve ekibine teşekkür etti. Kemer'de bulunan turistlere de Sevgililer Günü çiçeği verildi.
'MUTLULUKLAR DİLERİM'
Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer halkının Sevgililer Günü'nü kutlarken, "Hemşehrilerimize böyle küçük bir sürpriz yapmak istedik. Tüm sevenlere sevdikleriyle birlikte bir ömür boyu mutluluklar dilerim" dedi. 
14 ŞUBAT NİKAHI
Diğer yandan Kemer'de 7 çift Sevgililer Günü'nde dünya evine girdi. Belediyede zabıta olarak görev yapan Yunus Bölük ile Zuhal Sarkım'ın nikahını kıyan Belediye Başkanı Mustafa Gül, tüm çiftlere mutluluk diledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!