Kemalettin 2 ay yok

Güncelleme Tarihi:

Kemalettin 2 ay yok
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 1997 00:00

Haberin Devamı

F.Bahçe'de büyük şok yaşanıyor. Sarı lacivertli ekibin başarılı futbolcusu Kemalettin, sahalardan tam 2 ay ayrı kalacak. Dün Bayern Münih Kulübü'nün ünlü doktoru Wolfhard Müller tarafından muayene edilen Kemalettin'in 10 gün sonra kasığından ameliyat olacağı açıklandı.

Daha önce kasığından ameliyat olan Kemalettin'in sakatlığı ciddiyetini koruduğu için bir süre sadece düz koşu ve kültür fizik çalışmaları yapıyordu. Ağrıları süren futbolcunun, dünkü muayenesinden sonra yeni bir ameliyat geçirmesi gerektiği belirlendi.

H.İbrahim sakat sakat oynuyor

H.İbrahim hocasının forma giydirmesine karşı çıkamıyor. Genç futbolcunun omuzundaki sakatlığı yüzünden ameliyat olması gündemde. Doktorlar bir operasyon geçirmesi halinde futbola dönmesinin tehlikeye girebileceğini de açıklıyor.

SANDAL SEFASI

F.Bahçe'de dün Mannheim maçı kadrosuna çıkan futbolcular sabah otelin yanındaki sahada ter idmanı yaptı. Yaklaşık 45 dakika süren sabah çalışmasını anaokulu öğrencileri de izledi. Sarı lacivertliler idman bitiminde miniklerle fotoğraf çektirdiler. Fenerbahçeli futbolcular kaldıkları Monrepos Oteli'nin yanındaki suni gölde sandal sefası yaptılar.

Tuncay'ı St.Pauli deniyor

Fenerbahçe'nin emektar oyuncusu Tuncay Akgün'e Almanya 2.Lig ekibi St. Pauli talip oldu. 29 yaşındaki oyuncu St.Pauli ile antrenmanlara çıkmaya başladı. Almanya'da doğup büyüyen ve bir süre Köln'de top koşturduktan sonra F.Bahçe'ye transfer olan Tuncay'ın iyi bir oyuncu olduğunu söyleyen St.Pauli Maneceri Helmut Schulte, ‘‘F.Bahçe ile anlaşma sağlayabilirsek Tuncay'ı kiralamak istiyoruz'' şeklinde konuştu.

Küçük: Aday değilim

Fenerbahçe Futbol Şube Sorumlusu Vefa Küçük, Mart 98'de başkanlığa aday olmayacağını söyledi. Sarı lacivertli kulüpte bundan önce başkanı grupların belirlediğini söyleyen Küçük, ‘‘Ben hizmet için varım ama, aday gösterilmediğim yerde kalmam doğru olmaz'' dedi. Küçük, Ali Şen yönetiminde güzel işler yaptıklarına değinerek, ‘‘Fenerbahçe'yi şampiyon yaparak görevi bırakmak en büyük arzum.'' diye konuştu.

AEK maçı oynanıyor

Fenerbahçe'nin kamp programı dahilinde olan, ancak Alman Futbol Federasyonu'ndan izin alınmadığı gerekçesiyle tehlikeye giren AEK maçının pazar günü oynanacağı öğrenildi. Sarı lacivertli yöneticilerin girişimleri sonuç verdi ve Yunan kulübü ile yeniden anlaşma sağlandı. Fenerbahçe ile AEK pazar günü Stuttgart Kicker Türkiye saati ile 20.30'da karşı karşıya gelecek. Mücadele Kanal D'den naklen yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!