Zeynep'in gözü zirvede

Güncelleme Tarihi:

Zeynepin gözü zirvede
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 1998 00:00

Haberin Devamı

Benim onlardan ne eksiğim var

Kumkapı Cinayeti'yle kamuoyunun gündemine gelen, daha sonra adı bir zina davasına karışan Zeynep Uludağ, Biba Dergisi'nin son sayısında yer alan röportajında, kendisini Hülya Avşar, Hande Ataizi ve Sibel Can'la karşılaştırıp karşılaştırmadığı yönündeki soruya ‘‘Benim onlardan neyim eksik’’ şdiyerek cevap verdi. Gül Azer Eryüksel'in sorularını yanıtlayan Zeynep Uludağ, birbirinden ilginç ve çarpıcı sözleriyle dikkat çekti...

Şimdi neler yapıyorsun?

Bir şekilde Seyhan (Sisi) ile tanıştık. Antalya Kanal E'de yönetici. Bir reality show ya da talk show yapacağım. Skandal insanlarla röportaj yapacağım. Bu arada şan dersleri almaya başladım.

Şarkıcı olmaya mı karar verdin?

Evet. Bütün yeteneklerimi kullanacağım ve bunu başaracağım.

Oyunculukta yetenekli buluyor musun kendini?

Buluyorum. Her işten başarılı çıkıyorum. Çok çabuk kapma yeteneğim var. Olaylar olunca okula devam edemedim. Olaylardan sonra oyunculuğum ortaya çıktı. Müziği seviyorum. Sesim de güzelmiş meğerse, hazır olunca pop fantezi söylemek istiyorum.

‘‘Olaylar’’ derken Kumkapı Olayı'nı kastediyorsun. Bir yemeğe gittin ve bütün sanatsal yeteneklerin ortaya çıktı öyle mi?

Doğrusu oyunculuk ve müzik yeteneklerimi bilemeyecektim. Vesile oldu. Öyle diyelim. Hiç şöhret olayım, diye düşünmemiştim. İstemesem de buraya kadar geldim.

Örnek aldığın sanatçılar var mı? Örneğin Hülya Avşar ve Sibel Can hakkında ne düşünüyorsun?

Hülya Avşar'ı çok takdir ediyorum. Örnek alıyorum. Benzemek istediğim bir insan. Kendini kötüye indirgemedi. Zeki ve ciddi insanları beğeniyorum. Seyhan Soylu da öyle. Sibel Can da güzel ve sevilen bir sanatçı, ama yanlışları var. Sesine güzelliğine bir şey söylemiyorum, ancak evli ve iki çocuk annesi bir kadın olarak tahrik edici ve kışkırtıcı pozlar vermesi yanlış.

Sen oyuncu olunca bazı kurallar uygulayacak mısın?

Henüz sanatçı sayılmam ama olacağım. Sanatçı yönüm varmış ama gizliymiş. En çok istediğim sesimi kullanmak. Yeteneğim var, eğitimle geliştireceğim.

Hande Ataizi'ne benzediğini söylediler mi? Onu nasıl buluyorsun?

Benzetiyorlar ama ben hiç benzetmiyorum. Hande güzel ama boş. Kafası boş, düşünceleri boş. Akıllı hareket eden biri olsa bence daha çekici olabilir. Bu yüzden Hande'yi beğenemiyorum. Çıplaklığıyla gündeme geldi.

Oyunculardan, şarkıcılardan neyim eksik diye düşündüğün oluyor mu?

Oluyor, neden olmasın?..






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!