İftarlık Gazoz sinemalarda gösterime girdi!

Güncelleme Tarihi:

İftarlık Gazoz sinemalarda gösterime girdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2016 19:43

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın başrolünde yer aldığı İftarlık Gazoz, dün gece yapılan muhteşem bir gala gecesi ile gösterime girdi. İlk kez izleyicisiyle buluşan filmin galasına başrol oyuncusu Cem Yılmaz’ın açıklamaları damga vurdu. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Sinema severler tarafından aylardır merakla beklenen İftarlık Gazoz filminin henüz gösterime girmemesine rağmen fragmanı kısa sürede 2 milyon kişi tarafından izlenmişti. Nihayet herkesin sabırsızlıkla beklediği film bugün itibariyle izleyiciler ile buluşuyor.

İzmir Mavibahçe Alışveriş Merkezi Cinemaximum salonlarındaki filmin galasına yönetmen Yüksel Aksu, yapımcılardan Elif Dağdeviren ve oyunculardan da Cem Yılmaz, Ümmü Putgül, Okan Avcı, Yılmaz Bayraktar, Yiğit Dölen, Osman Bayar gibi ünlü isimlerin yanı sıra filmin küçük oyuncusu Berat Efe Parlar katıldı.

Galaya gelen çok sayıda ünlü ismin arasında Çocuklar Duymasın dizisinde Ege’li Hala olarak tanıdığımız Gülnihal Demir de bulunuyordu. Filmin oyuncu kadrosunda kendisinin yer almamasına karşın oğlu, gelini ve torununun oynadığını belirten Demir, filmi çok beğendiğini ve Cem Yılmaz’ın da çok başarılı bir oyuncu olduğunu ifade etti.

Haberin Devamı

İftarlık Gazoz sinemalarda gösterime girdi

Cem Yılmaz herkese kahkaha tufanı yaşattı…

Efsane komedyen Cem Yılmaz’ın başrolü olduğu İftarlık Gazoz filmi Muğla’nın ilçelerinde çekildi. Yöre halkının kendisini hiç tanımadığını ifade eden Cem Yılmaz, galaya damga vuran açıklamalar yaptı.

İşte ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın galada yaptığı açıklamalar:

Muğla şivesiyle konuşan Cem Yılmaz, “En çok özlediğim şeyi yaşadım. Rahat rahat gezdim. Filmin tamamında zorlandım. O şiveyi konuşamayacak kadar iyi Türkçe konuşuyorum” açıklamasını yaptı.

Ardından yöre halkının kendisine çok yardımcı olduğunu ifade eden usta komedyen, “Herkesten bir şey öğrendim” dedi.

Ayrıca Muğla’nın ilçelerinde tanınmadığını söyleyen oyuncu, “En çok özlediğim şeyi yaşadım, tanınmamayı. Rahat rahat gezdim, çok güzeldi. Orada en çok Yılmaz Erdoğan’ı tanıyorlar” sözleriyle oyuncuya takılmadan edemedi. Yönetmen, “Cem’i kimse tanımadı, o da kamyoncu Ali Rıza gibi gezdi” diyerek herkesi güldürdü.

İftarlık Gazoz Fragmanı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!