Yüksek Sosyete dizisi 5. bölümde şaşırtan hamle

Güncelleme Tarihi:

Yüksek Sosyete dizisi 5. bölümde şaşırtan hamle
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2016 09:29

Yüksek Sosyete dizisi bu hafta 5. bölüm ile ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde Kerem ve Şirin'in ilişkisi sona eriyor. Cansu ise ailesinden ayrılmaya kararlı. Peki Kerem ve Cansu arasında neler olacak? İşte Yüksek Sosyete 5. son bölümde yaşananlar ve dahası..Peki Yüksek Sosyete 5. bölümde başka neler yaşandı? İşte dizinin yeni bölümünde ekrana gelenler

Haberin Devamı

STAR TV'nin yeni dizisi Yüksek Sosyete 5. bölümü ile ekrana geldi. Perşembe akşamı son bölümü yayınlanan Yüksek Sosyete dizisinin son bölümünde yaşananlar izleyenleri ekrana kilitledi. İşte Yüksek Sosyete 5. bölümde yaşananlar..

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ece'nin gönlünü almaya çalışan Mert; dörtlümüz için göl kenarında bir piknik ayarlar. Kerem'den köşe bucak kaçan Cansu, Kerem'in evlenmeyeceğini öğrenen Ece'nin yalvarmalarına dayanamaz ve piknik teklifini kabul eder. Böylece dörtlümüz; sürpriz yakınlaşmaların habercisi bir pikniğe doğru yola çıkar. Diğer yandan Metin, Süreyya'yı geri kazanmak için romantik jestlere başvurur. Bu gelişmelerden haberi olmayan Işıl ise Süreyya’ya karşı verdiği savaşı kazandığını düşünür. Ama iki kadını da bekleyen kötü bir sürpriz vardır.

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE 5. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YÜKSEK SOSYETE 5. BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!