Yüksek Sosyete 4. son bölümde nefes kesen sahne!

Güncelleme Tarihi:

Yüksek Sosyete 4. son bölümde nefes kesen sahne
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2016 09:42

STAR TV'nin teni fenomeni Yüksek Sosyete 4. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı Yüksek Sosyete 4. bölümde Cansu ve Kerem arasında sürpriz dakikalar yaşandı. Kerem'in evleneceğini haberini alan Cansu ne yaptı? İşte Yüksek Sosyete son bölümde yaşananlar..

Haberin Devamı

Yüksek Sosyete 4. bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Star TV'nin Perşembe akşamı yeni bölümünü yayınlanan dizisi Yüksek Sosyete, izleyenleri ekran başına kilitledi. Cansu ve Kerem arasındaki gelişmeler nasıl sonuçlanacak? Kerem'in görüştüğü başka biri olduğunu öğrenen Cansu'nun dünya başına yıkılıyor. Kerem ise gönlünü almak için herşeyi yapıyor. İşte, son bölüm detaylar..

Yüksek Sosyete'de işler karışıyor!

Kerem'in evleneceğini öğrenen Cansu, ondan köşe bucak kaçmaya çalışır, kaçtıkça da tüm yolları Kerem'e çıkar. Bu haberle yıkılan ve kendini arabeskin kollarına atan Ece'yi teselli etmek ise Mert'e düşer. Oysa Oliva'nın ise davetsiz misafirleri vardır. Ayşen, Kerem'in aklını karıştıran kızı görmek için Oliva'ya baskın düzenler. Bedia Sultan ise kılık değiştirip Mert'i, kontrole gelir. İki cepheden de baskın yiyen Kerem ve Mert kendilerini bir kedi fare oyununun içinde bulurlar.

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜM İZLE

YÜKSEK SOSYETE 4. BÖLÜM FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE 4. BÖLÜM 2. FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE'NİN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Bir müşteriyle yaptığı tartışma sonucu kovulan Cansu, Oliva'ya veda eder. Ama suya düşen yeni hayat planından vazgeçmeye niyeti yoktur. Kerem hem Oliva'yı korumak hem de Cansu'yu kazanmak için harekete geçer. Cansu ve Kerem'i sürpriz bir isim bir araya getirir.

Süreyya'nın çalıştığı vakfa bebeğiyle sürpriz bir ziyaret yapan Işıl; böylece Süreyya'yla arasında bir savaş başlatmış olur.

Ele avuca sığmaz çapkınımız Mert ise Ece'ye kendini affettirmek için birbirinden eğlenceli yollara başvurur.

 

BAKMADAN GEÇME!