Yüksek Sosyete son bölümüyle ekran başına kilitledi! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Yüksek Sosyete son bölümüyle ekran başına kilitledi Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2016 20:07

Yüksek Sosyete nefes kesen son bölümün ardından yeni bölüm fragmanını yayınladı mı? Star TV ekranlarının heyecanlı dizisi Yüksek Sosyete'de bu akşam oldukça hareketli anlar yaşandı. Sevilen dizinin yeni bölümünde yaşananlar izleyicileri ekran başına kilitledi. Bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler, Yüksek Sosyete 19. bölüm fragmanı için arama yaptılar. Peki, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Star TV ekranlarının soluksuz izlenen dizisi Yüksek Sosyete 18. bölümüyle bu akşam ekranlarda yerini aldı. Başladığı günden itibaren izleyenleri ekran başına kilitleyen dizinin yeni bölümünde oldukça hareketli dakikalar yaşandı. Cansu'yu bir türlü affetmeyen Kerem, bu sefer yaptığı davranışla Cansu'yu tamamen kendinden uzaklaştırdı. Cansu'nun gözleri önünde Sude'yi öpen Kerem herkesi şoke etti. Dizinin bitmesinin hemen ardından izleyiciler 19. bölüm fragmanı için arama yaptılar. Yüksek Sosyete dizisinin 19. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

YENİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kerem'e karşı hala kendini suçlu hisseden Cansu her fırsatta kendini affettirmeye çalışır ancak Kerem, bu çabaları görmezden gelir. Sonunda Kerem, bu aşka kapılarını tamamen kapatmak için affedilmez bir adım atar. Oliva'yı ve Mert'i kaybedecek olmanın hırsıyla Bedia, bu ortaklık nedeniyle Süreyya'yı suçlar. İki kadın tekrar karşı karşıya gelir ve aralarındaki dostluk köprüleri yıkılır. Diğer yandan Bedia'nın baskısı işe yaramaz, Ece Mert'e daha sıkı sarılır. Süreyya'yı ise zor günler beklemektedir. Metin, Levent konusunda ipleri eline almaya çalışırken, Işıl ise Ela'yı almak için her şeyi göze almıştır.

Haberin Devamı

Yayın Günü: 27 Ekim Perşembe
Yayın Saati: 20.00

YÜKSEK SOSYETE 18. BÖLÜM FRAGMANI

Cansu, Kerem'in Koran Holding'e neden geldiğini anlamaya çalışır. Bulduğu cevaplar ise onu Kerem'in amaçları konusunda çıkmaza sürükler. Kerem ise büyük bir ikilemdedir. Bir yanda kalbine gömmeye çalıştığı aşkı diğer yanda onu yaralayanlardan hesap sorma arzusu... Bundan sonra Kerem ve Cansu için yalnızca aşk değil, savaş da vardır. Bedia ile aralarındaki bağı tamamen kopartan Mert, Ece'ye hayatının sürprizini yapar. İlişkilerinde büyük bir dönüm noktası yaşayan Süreyya ve Levent cephesinde ise ikilinin önündeki en büyük engel Süreyya'nın vicdanıdır.

BAKMADAN GEÇME!