Yüksek Sosyete 16. bölüm fragmanında dengeler değişiyor!

Güncelleme Tarihi:

Yüksek Sosyete 16. bölüm fragmanında dengeler değişiyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2016 18:33

Yüksek Sosyete 16. bölüm fragmanıyla bu akşam ekranlarda olacak. Star TV'nin başladığı günden itibaren ilgiyle izlenen dizisi Yüksek Sosyete perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Sevilen dizi Yüksek Sosyete de bu hafta dengeler değişiyor. Dizinin yeni bölümünde Kerem ile ailesi tarafından göz hapsine alınan Cansu'nun yolları yine yüksek sosyetede kesişiyor. İşte, Yüksek Sosyete 16. bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Star TV ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Yüksek Sosyete bu akşam 16. bölümüyle ekranlarda olacak. Vazgeçilmez dizinin yeni bölümünde yine hareketli dakikalar yaşanacak. Yeni bölümde Cansu, Kerem, Mert ve Ece yepyeni bir denklemde tekrar bir araya gelirler. İşte, Yüksek Sosyete 16. bölüm fragmanıyla sizlerle birlikte...

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Yüksek Sosyete’de dengeler değişiyor.
Kerem ile ailesi tarafından göz hapsine alınan Cansu'nun yolları yine yüksek sosyetede kesişir. Böylece; Cansu, Kerem, Mert ve Ece yepyeni bir denklemde tekrar bir araya gelirler. Ancak Kerem, artık bildiğimiz Kerem değildir... Diğer yandan Bedia; Mert'i kazanmak için Ece'nin hayatını zorlaştırmanın bin bir yolunu bulur. Ece ve Mert için bu büyük bir sınavdır. Hem Levent'in rest çekip gitmesi hem de Ela'nın Koran Konağı'na gelişiyle hayatı alt üst olan Süreyya ise tam bir çıkmazdadır.

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE 16. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI

Kerem'in ona ihanet ettiğini düşünen Cansu, büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Sude ise; Kerem ve Cansu'nun arasında esen soğuk rüzgarları lehine çevirmeyi başarır. Mert; Kerem'in Oliva'daki son günü için bir sürpriz hazırlamaktadır ancak Sude'nin bütün dengeleri değiştirecek daha büyük bir sürprizi vardır. Ece ve Mert kavuştuklarını düşündükleri anda aşklarının önünde en büyük engel olan Bedia ile karşı karşıya gelirler. Diğer yandan Süreyya'ya olan aşkını itiraf eden Levent onun bir seçim yapmasını ister. Ancak Metin'le ilgili bambaşka bir problem Süreyya'yı beklemektedir.

YÜKSEK SOSYETE 16. BÖLÜM 2. FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!