Yüksek Sosyete dizisi 12. bölüm fragmanında şok eden gerçek!

Güncelleme Tarihi:

Yüksek Sosyete dizisi 12. bölüm fragmanında şok eden gerçek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2016 09:12

STAR TV'nin sevilen dizisi Yüksek Sosyete 12. bölüm fragmanı ile herkesi şaşırttı. Perşembe akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde Cansu'nun hayatıyla ilgili ortaya çıkan sırlar herkese büyük şok yaşatıyor. Peki Cansu şimdi ne yapacak? Yüksek Sosyete 12. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Yüksek Sosyete 12. bölüm fragmanında nefesler tutuldu. Heyecanlı dakikaların yaşandığı Yüksek Sosyete son bölümde Kerem ve Cansu arasında gerçekler ortaya çıktı.. Mert ise dönüm noktasında. Cansu ile ilgili gerçekler ne?

Cansu’yu bekleyen kötü sürpriz ne?

Sosyetenin iki köklü ailesini bir araya getirmeye karar veren Süreyya ve Bedia, Mert ve Cansu’nun planladıkları randevudan kaçmasına izin vermez. Cansu Kerem’e daha gerçekleri açıklayamadığı için, Mert ise Ece’ye ihanet etmek istemediğinden bu randevudan kaçmak için türlü yollara başvururlar. Bu sırada Süreyya boşanma kararını Metin’e ve tüm ailesine şatafatlı bir akşam yemeğinde açıklamaya karar verir. Öte yandan Kerem ise dörtlümüz için aşk dolu bir gece planlar. Ancak bu gecede Cansu’yu kötü bir sürpriz beklemektedir.

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE 11. SON BÖLÜMÜ İZLE

YÜSKEK SOSYETE 12. BÖLÜM FRAGMANI

 

 

BAKMADAN GEÇME!