Yüksek Sosyete 11. bölüm yeni fragmanında şok eden sahne!

Güncelleme Tarihi:

Yüksek Sosyete 11. bölüm yeni fragmanında şok eden sahne
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2016 09:08

STAR TV'nin heyecan dolu dizisi Yüksek Sosyete 11. bölüm yeni fragmanı da yayınladı. Yarın akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Yüksek Sosyete dizisinde sürpriz gelişmeler yaşanacak. Yüksek Sosyete 11. bölüm fragmanları ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Yüksek Sosyete 11. yeni bölüm için nefesler tutuldu. Heyecanlı dakikaların yaşanacağı Yüksek Sosyete yeni bölümde Kerem ve Cansu arasında gerçekler ortaya çıktı.. Mert ise dönüm noktasında. Zenginliği mi yoksa Ece ile bir hayatı mı tercih edecek?

Cansu’yu bekleyen kötü sürpriz ne?

Sosyetenin iki köklü ailesini bir araya getirmeye karar veren Süreyya ve Bedia, Mert ve Cansu’nun planladıkları randevudan kaçmasına izin vermez. Cansu Kerem’e daha gerçekleri açıklayamadığı için, Mert ise Ece’ye ihanet etmek istemediğinden bu randevudan kaçmak için türlü yollara başvururlar. Bu sırada Süreyya boşanma kararını Metin’e ve tüm ailesine şatafatlı bir akşam yemeğinde açıklamaya karar verir. Öte yandan Kerem ise dörtlümüz için aşk dolu bir gece planlar. Ancak bu gecede Cansu’yu kötü bir sürpriz beklemektedir.

Haberin Devamı

Yayın Günü: 1 Eylül Perşembe
Yayın Saati: 20.00

YÜSKEK SOSYETE 11. BÖLÜM 2. FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE 11. BÖLÜM FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kerem'in itirafıyla allak bullak olan Cansu, gerçeklerle nasıl baş edeceğini bilemez. Bu zamansız itiraf Mert'in planlarını suya düşürür. Yıllardır yan yana yürüyen iki dost, ilk defa karşı karşıya gelirler. Bu kavga aynı zamanda onların dostluklarının en büyük sınavıdır. Diğer yandan Levent’in hayatına girmesiyle yeni bir düzen kurabileceğine inanan Süreyya, yıllardır boyun eğdiği Metin’e boşanma davası açmaya karar verir. 

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜM İZLE

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!