Yonca Evcimik ile Mithat Can Özer aşk mı yaşıyor?

Güncelleme Tarihi:

Yonca Evcimik ile Mithat Can Özer aşk mı yaşıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2016 00:40

Yonca Evcimik, geçtiğimiz günlerde “İftarlık Gazoz” filminin galasında objektiflere takıldı. Galaya şık bir kıyafet ile katılan Evcimik, habercilerin Mithat Can Özer ile ilgili sorularıyla karşı karşıya kaldı. Peki; Yonca Evcimik sorulara ne cevap verdi? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Yonca Evcimik, Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer ile görüntülenmişti. Bu görüntülerin ardından ikilinin arasında nasıl bir arkadaşlık olduğu merak konusu oldu.

“İftarlık Gazoz” filminin galasına katılan Yonca Evcimik’e Mithat Can Özer ile arkadaşlığı soruldu. Evcimik habercilere “ Ben de kahve kurslarına başladım işte” diyerek konuyu dağıtmaya çalışsa da başarılı olamadı.

Sorular karşısında sıkışan Evcimik, “Ben gidiyorum, daha evde hazırlık yapacağım” diyerek habercilerin yanından uzaklaştı.

Yonca Evcimik'in gazetecilere verdiği kaçamak cevaplar akıllara acaba ''Yonca Evcimik ile Mithat Can Özer aşk mı yaşıyor?'' sorusunu getirdi.

Yonca Evcimik kimdir?

Yonca Evcimik, 16 Eylül 1963 yılında İstanbul’da hayata merhaba dedi. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı yüksek bale bölümünden mezun oldu. Kariyerinde sunuculuk, yapımcılık, dansçılık, oyunculuk ve Türk pop şarkıcılığı yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!