Yolu Fransa'dan geçen yakışıklılar

Güncelleme Tarihi:

Yolu Fransadan geçen yakışıklılar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2007 00:00

Her akşam evimize konuk ettiğimiz yakışıklı oyuncular, en az bir kere Fransa’ya mı uğruyor ne?

Tolga Karel

Yaprak Dökümü


Hiç de T.Coşkun tipi yok ki!

3 dil bilen, albüm çıkaran, söz yazarı ve bestekar sıfatlarını taşıyan Tolga Karel, "Dale Don Dale" cover’ı ile hayatımıza sağlam bir giriş yapmıştı. Paris Devlet Konservatuvarı Gösteri Sanatları mezunu olan Karel, Yeditepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Fransızca Siyaset de okudu. 2004’te albüm çıkaran Karel, "Denizin Çocukları", "Kabuslar Evi", "Ödünç Hayat", "Evdeki Yabancı"da rol aldı. "Yaprak Dökümü"nde Sansar Oğuz’u oynayan Karel, Paris’te Sinema Eleştirmenliği üzerine de yüksek lisans yapmış; bizden söylemesi...

Kıvanç Tatlıtuğ

Gümüş


Sakatlanmasa sahalarda olacaktı

Çeşitli kulüplerde basketbol oynayan Tatlıtuğ’un tek hayali NBA’de basketbol oynamakmış. Ülkerspor’da iki, Beşiktaş ve Fenerbahçe takımlarında birer yıl oynamış. Sakatlandıktan sonra basket hayatına son vermiş. 1983 doğumlu Tatlıtuğ, çevresinden gelen "Manken olsana" seslerini fazla kulak ardı edememiş. Yarışmasıyı kazanıp şansı açılmış. 1,5 yıl boyunca modellik yapmak üzere Fransa’da kalan Tatlıtuğ, şimdilerde "Gümüş" dizisindeki Mehmet rolüyle kalplerimizi fethetmeye devam ediyor.

Cansel Elçin

Hatırla Sevgili


Fransız usulü

1973 İzmir-Tire doğumlu olan, Fransa macerası 9 yaşında başlayan Cansel Elçin, "Hatırla Sevgili" ve "Kırık Kanatlar" dizisindeki oyunculuğuyla, kendine aşık etmeyi başardı! Oyuncu olmak için özel kurslara devam eden, dersler alan Elçin’in kısa film alanında ve işin mutfak kısmında da deneyimi var. "Harem Suare"de Ferzan Özpetek’le çalışma fırsatı bulan yakışıklı aktör, Tomris Giritlioğlu’yla tanışmasının ardından gelen rolleri kabul etti. Böylece uzun süre Türkiye sınırları içinde kalmayı da kabullenmiş oldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!