Yılmaz Morgül Survivor 2016'ya nasıl hazırlandı?

Güncelleme Tarihi:

Yılmaz Morgül Survivor 2016ya nasıl hazırlandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2016 21:07

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor 2016 ünlüler takımında yer alan Yılmaz Morgül, programa damgasını vurmaya hazırlanıyor. İsminin yayınlanmasından bu yana en çok ilgi gören isim olan Yılmaz Morgül, Survivor 2016’ya nasıl hazırlandı? Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Şarkıları ile gönüllere taht kurmayı başaran Yılmaz Morgül, Survivor 2016 da. Ekranlara uzun bir süre ara veren Morgül, sosyal medya hesapları üzerinden yayınladığı fotoğraflar ile Survivor 2016 programını ne kadar ciddiye aldığını ve iyi bir hazırlık yaptığını açıklıyor. Peki Yılmaz Morgül Survivor 2016’ya nasıl hazırlandı? İşte detaylar…

7 Şubat Pazar akşamı izleyenleri ile buluşmayı bekleyen Survivor 2016’nın tanıtım videosunda en çok dikkat çeken isim Yılmaz Morgül oldu.

Yılmaz Morgül Survivor 2016ya nasıl hazırlandı

Özel Koçlar ile Antrenman Programı Belirledi!

Survivor 2016 için özel koçla antreman programı belirleyen ve fiziki açıdan hazır gözüken ünlü sanatçı, tahmin edilenin aksine daha dirençli ve güçlü yarışmacılar arasına girecek gibi gözüküyor.

Haberin Devamı

Morgül, “Dünyanın beni değil, benim dünyayı değiştireceğim survivor”

“Dünyanın beni değil, benim dünyayı değiştireceğim survivor” mottosu ile tanıtım videosunun yayınlanmasından bu yana sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden oldu.

Yılmaz Morgül Survivor 2016ya nasıl hazırlandı

Cilt Kanseri İle Mücadele Etmişti!

Daha önceki yıllarda cilt kanserini yenmiş olan Yılmaz Morgül'ün adanın sıcak ve direkt cilde işleyecek güneş ışınlarıyla nasıl mücadele edeceği en az yarışlardaki performansı kadar merak konusu.

Finali Görmeyi Hedefliyor!

Ünlüler takımının performansına da bağlı olarak finali görmeyi hedefleyen sanatçının ona en çok destek olacak takım arkadaşları olarak milli atlet Nagihan Karadere ve profesyonel güreşçi ve boksör olan Çağatay Atakan Arslan görülüyor.

Yılmaz Morgül Survivor 2016ya nasıl hazırlandı

Sanat camiasının ilginç ve eğlenceli isimlerinden biri olan Yılmaz Morgül’ün zorlu ada şartları altında sadece fiziki değil, psikolojik olarak da güçlü kalabilecek mi merak konusu.

Haberin Devamı

Televizyon ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor 2016, 7 Şubat Pazar akşamı TV8’de.

BAKMADAN GEÇME!