Yıldız Tilbe İzmirli sevenleriyle buluşuyor!

Güncelleme Tarihi:

Yıldız Tilbe İzmirli sevenleriyle buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2016 13:57

Usta şarkıcı Yıldız Tilbe, İzmirli hayranları ile buluşmaya geliyor. Hüzünlü şarkıları ile İzmir gecelerinde ışık olmaya hazırlanan Yıldız Tilbe, İzmirli hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatacak. işte detaylar…

Haberin Devamı

Hüzünlü şarkıların güçlü sesi Yıldız Tilbe, İzmirli hayranları ile buluşacak. Usta şarkıcı, unutulmaz şarkıları ile İzmirlilere unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.

Aşk şarkılarının kadını Yıldız Tilbe, İzmirli hayranları ile 19 Mart Cumartesi gecesi bir gece kulübünde sahne alacak. Tilbe, 1994 yılında çıkardığı ilk albümü ve 2015 yılında çıkardığı son albümünden oluşan zengin bir repartuar ile İzmirli hayranlarının karşısına çıkacak.

İzmirli hayranlarına eşsiz şarkıları ile unutulmaz bir gece yaşatacak olan Yıldız Tilbe, hüzünlü şarkıları ile duygulandıracak, eğlenceli şarkıları ile coşturacak.

Yıldız Tilbe İzmirli sevenleriyle buluşuyor

Haberin Devamı

Yıldız Tilbe kimdir?

Yıldız Tilbe, 16 temmuz 1966 yılında İzmir’in Konak ilçesi Gültepe semtinde dünyaya geldi. Ali ve Altun çiftinin altı çocuğundan en küçük kızı olan Tilbe, Kürt ve Zaza asıllıdır. Aile içerisinde Yadigar ismi ile anılmıştır. Mustafa Rahmi Balaban Okulu'nda okurken orta ikinci sınıfta eğitimini bırakmak zorunda kaldı. Küçük yaşlarda şarkı söylemeye başlamıştır. Sezen Aksu’nun kendisine vokallik teklif etmesiyle İstanbul’a gelmiş, Aksu’nun evine taşınmış, albümlerinde ve konserlerinde vokallik yapmıştır. 1994 yılında ilk albümü Delikanlım’ı çıkardı. Ardından bir çok başarılı albüm çalışması yaptı. Yıldız Tilbe, şarkıcı kimliğinin yanı sıra besteci ve şarkı sözü yazarı kimliği ile de müzik dünyasının güçlü bir ismidir.

BAKMADAN GEÇME!