Yılbaşı tatlı geçecek

Güncelleme Tarihi:

Yılbaşı tatlı geçecek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 1999 00:00

Haberin Devamı

YILBAŞI gecesinin Ramazan ayı içersinde oluşu, yılbaşı hediyeliklerinde, tatlıların önemini ikiye katlıyor. 2000 yılının son akşamında iftar sonrası ev ziyaretine gidenler, geleneksel olarak tulumba, lokma, baklava, vezir parmağı, ve güllaç gibi hamur tatlılarını hediye olarak seçiyor. İşverenler ise, personellerine özel kutularda madlen veya spesyal çikolata vermeyi tercih ediyor.

ÖZEL VE ZEVKLİ

Tam geceyarısında da, isteyenler, kış aylarının tercihi çilekli, kestaneli, konyaklı ve üzümlü pasta çeşitlerini deneyebilirler. Çok özel, çok zevkli hediye paketleri hazırlayan, Antalya'nın en popüler pastanesi Patisseria, ithal ambalajlarda kutulanmış paketlerini, bu amaçla şimdiden sergiledi bile. Göz kamaştıran güzellik ve zerafetteki bu paketlerde, içki, çikolata, çerez ve lokum yer alıyor. Patisseria Genel Koordinatörü Selvi Utkular, ‘‘Yılbaşı gecesi, bir kış içkisi olan bozalarımız da, evlere servis olarak satışa çıkıyor’’ dedi.

Ne ödeyeceksiniz ?

PAKET HEDİYE

ANTALYA'nın bir numaralı pastanesi Patisserie, özel içki, çikolata, çerez ve lokum çeşitlerinin yer aldığı hediye paketlerini, 35 ile 65 milyon lira arasında satışa sundu. Özel kişilere hediye için düşünülen bu paketlere, istenilirse, getirilen başka hediyeler de eklenebiliyor.

ÇİKOLATALAR

ÖZELLİKLE büyük şirketlerin, personelleri için tercih ettiği yılbaşı hediyesi, kutulanmış madlenler. Madlenin daha özeli ise, birbirinden ilginç renklerde ve desenlerde olan, elle yapılmış, değişik tatlardaki çikolataların fiyatının kilosu, 17 milyon ila 26 milyon lira arasında.

PASTALAR

ÖZEL malzemeler kullanılarak yapılan pastaların kilosu ise, 1 milyon 750 bin ile 7 milyon lira arasında değişiyor. Yılbaşında hediye edileceği ve evlerde tüketileceği için, bu pastalar, kış meyveleriyle yapılıyor. Değişik lezzet ve şekildeki bu pastaların tadı, gerçekten nefis.

TATLILAR

BU yılbaşı gecesini Ramazan ayı içersinde kutlayacağımız için, geleneksel hamur tatlıları da makbule geçecek hediyeler arasında. Kilosu 2 milyon 500 bin ve 4 milyon 250 bin lira arasında değişen fiyatlara, ücretsiz olarak evlere teslim etme hizmeti de dahil olabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!