Yılbaşı sepetleri vitrinlerde

Güncelleme Tarihi:

Yılbaşı sepetleri vitrinlerde
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2002 14:54

Yeni yılda hediye edilmek üzere hazırlanan, içinde çikolata, içki, kuruyemiş gibi ürünler bulunan "yılbaşı sepetleri" vitrin ve market köşelerini süslemeye başladı. Yılbaşı sepetlerinin fiyatları 19 ile 80 milyon lira arasında değişiyor.

Haberin Devamı

Beymen, Vakko gibi firmalar ise mumluktan parfüme, kravattan gömleğe kadar pek çok ürünün yer aldığı özel koleksiyonlarının yanı sıra yılbaşına özel ürünlerle müşterilerine farklı seçenekler sunuyor.

Metro Cash&Carry Mağazaları, müşteri portföyünü gözönünde bulundurarak "Bronz", "Gümüş", "Altın" ve "Alkolsüz" sepetler hazırladı. Bu sepetlerden 29.5 milyon liradan satışa sunulan ve en ucuz sepet olan "Bronz"da viski, çikolata, karışık çerez ve bir sigara firmasının özel yılbaşı kutusu bulunuyor. 59 milyon liralık fiyatıyla en pahalı sepet olan "Altın"da, Jim Beam Bourbon viskiden Doluca kırmızı şaraba, Türk kahvesinden çeşit çeşit çikolataya, bisküviden krakere kadar 17 ürünü birarada sunan firma, içki yerine meyve suyu bulunan "Alkolsüz" sepetini de 35.4 milyon liradan satmaya başladı. 

Carrefour da "Ekonomik Alkollü Yılbaşı Sepeti"ni 29 milyon 900 bin liraya, viskisinden şarabına, meyve suyundan 4'lü sigara paketine kadar 11 ürünün yer aldığı "Lüx" sepeti ise 49 milyon 900 bin liradan satışa sundu. "Alkolsüz Yılbaşı Sepeti"ni 19 milyon liradan satan Carrefour, bu sepetleri tercih etmeyip farklı ürünler isteyenleriçin de 2 gün içinde özel sepetler hazırlıyor. 

Özdilek Mağazaları da 22 milyon 500 bin liradan satışa sunduğu, içinde yılbaşı mumu, viski, çerez, çikolata, portakal suyu ve kahve bulunan  "Açelya" sepetiyle yılbaşını ucuza geçirmek isteyenler içinbir alternatif getiriyor. Özdilek'in vitrinlerini, 32.5 milyon liradansatışa sunulan "Orkide" ve  57.5 milyon liradan satılan "Pırlanta"gibi alkollü yılbaşı sepetlerinin yanı sıra içki yerine meyve suyu ve kola gibi içecekler bulunan ve fiyatı 27.5 milyon lira olan "Yasemen" sepeti süslüyor. İçeriğindeki değişik ürünler nedeniyle fiyatları değişen sepetlerde ortak olarak bulunan tek şey "Özdilek Havlusu"...

Real Mağazalar Zinciri ise "Alkolsüz", "Bronz", "Gümüş" ve "Altın" sepetlerini 30, 40, 70 ve 80 milyon liradan satışa sunuyor. 

BEYMEN VE VAKKO SEPETLERİ
Beymen, mağazalarında hazırlanan yeni yıl bölümlerinde, dünyaca ünlü markaların gece kıyafetlerinden son trendleri yansıtan aksesuarlara kadar sayısız seçenek sunuyor. 

Firmanın yılbaşı koleksiyonunda bulunan özel kutudaki "Beymen İkili Şarap Seti" 165, "Beymen Üçlü Şarap Seti" 185 milyon liradan satılırken, mum 10.5-18 milyon lira arasında, mozaik cam mumluk 15, resim çerçeveleri, albümler 49.5, gümüş kaplama kalp kutu 17.5 milyon liraya alıcı buluyor. 

Sevdiklerine yılbaşında farklı şeyler hediye etmek isteyenleri de düşünen Beymen, "iki küçük kol düğmesi" ve gömlekleri 69.5, kravat ve deri cüzdanları 59.5, kazakları 165-179, parfümleri 99.5 milyon liradan satıyor. 

Bu hediyeleri yılbaşı sepeti yerine özel kutularla süslemeyi tercih eden firma, her hediye için müşterisinin zevkine uygun "yaratıcı" paketler hazırlıyor.

Vakko firması ise ürünlerini "Özel 2003 Yılbaşı Kutuları"nda müşterilerine ulaştırıyor. Gömlek, dokuma kravat, eşarp, mendil, deodorant gibi ürünlerinden oluşan değişik seçenekleri "Bayan", "Erkek" ve "Vakko Armağan" adı altında toplam 35 özel hediye setinde müşterilerine sunan firmanın setlerinin fiyatları 115 milyon ile 1.3 milyar lira arasında değişiyor.

Vakko, içinde Vakko çikolatasından gömleğine, parfümden eşarba, "Osmanlı-Türk Klasikleri Koleksiyonu"ndaki masa örtülerinden yastıklara, porselen çay ve kahve takımlarına kadar pek çok seçeneğin bulunduğu 24 değişik "Çok Seçenekli Özel Armağan Sepeti"ni de 535 milyon ila 2 milyar 555 milyon lira arasında satıyor. 

Bu arada, bu setler yerine yılbaşında hediye edilebilecek Vakko çikolataların fiyatı 15, gömleklerin fiyatı 79.5 milyon liradan başlarken, "akılda kalan" ya da "kalbe giden" kokuyu barındıran parfümlerin fiyatları 39-234 milyon lira arasında değişiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!