Yılbaşı heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Yılbaşı heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 1997 00:00

Haberin Devamı

Yaklaşan yılbaşı, piyasalara büyük bir canlılık getirdi. İnsanları da bambaşka heyecanlar sardı. Hediyelik eşyaların satışlarında büyük bir artış görülürken mağazalar, göz alıcı vitrinleriyle müşterileni baştan çıkarmaya çalışıyorlar.

Mağazalar ışıl ışıl

İstanbul Bakırköy2deki Caruosel alışveriş merkezi, yılbaşı süslemesini dünyanın sayılı süsleme kuruluşlarından The Becker Group ve temsicisi Instore ile yaptı. Caruosel'in süslemelerinde 2,5 kilometre yapay çam dalı, 3 milyon süsleme ampulü, 16 değişik türde toplam 2400 adet süsleme aksesuarı, hareketli ve sesli objeler, 3.5 metre çapında dev fiyonklar ve ışık selleri kullanıldı.

Hediye sepetleri

Vakkorama-IN, yılbaşında hediye seçimini kolaylaştıracak yeni seçenekler sunuyor. ‘‘Vakkorama-IN Yılbaşı Sebepleri’’ birbirinden farkı 8 modelden oluşuyor. Fiyatları ise 13 milyon ile 45 milyon lira arasında değişiyor.

Mankenler noel anne

Beşinci Boyut Organizasyon tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ‘‘Yeni Yıla Girerken Partisi’’, geçtiğimiz gün Akmerkez'de yapıldı. Partide Pınar Altuğ, Esin Modalıoğlu, Didem Uzel ‘‘Noel Anne’’, Levent Erim de ‘‘Noel Baba’’ kılığına girerek davetlilere zevkli ve eğlenceli anlar yaşattı. Geç saatlere kadar devam eden partide, Noel Baba'nın evinin maketi de yer aldı. Bu arada davetliler, yılbaşı alışverişlerini de yapmayı ihmal etmediler.

Damak tadını bilenler için

Vakkorama'nın damak tadını ve göz zevkini birleştiren yepyeni serisi Village Life, genç mutfakları için düşünülmüş. Dekoratif cam ambalajlarda sunulan Village Life ürünlerinde iştah açıcı zeytinyağlar, rosemary'li, fesleğenli, biberli, kekikli olarak hazırlanmış.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!