Yılbaşı hediyelerine yepyeni alternatifler

Güncelleme Tarihi:

Yılbaşı hediyelerine yepyeni alternatifler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2013 02:03

Seneler senesi birbirinize aynı üç beş takoz hediyeyi verip durmaktan sıkıldığınızı biliyoruz. O kısır döngüyü, o fasit daireyi çok iyi tanıyoruz. Kırmızı don, kitap, bahçe cücesi, parfüm seti, bardak, çardak...

Haberin Devamı

Aaay insanın içi şişer artık canım. Bu yılbaşı kendinize ve sevdiklerinize bir iyilik yapın ve değişik hediyeler verin

Seneler senesi birbirinize aynı üç beş takoz hediyeyi verip durmaktan sıkıldığınızı biliyoruz. O kısır döngüyü, o fasit daireyi çok iyi tanıyoruz. Kırmızı don, kitap, bahçe cücesi, parfüm seti, bardak, çardak... Aaay insanın içi şişer artık canım. Bu yılbaşı kendinize ve sevdiklerinize bir iyilik yapın ve değişik hediyeler verin

Kabartmalı ekmek
Battal boy bir Trabzon ekmeği ve üzerine kabartmalı harflerle yazılmış sevgi sözcükleri. Ya da sadece o özel kişinin ismi. ‘Seni sevmelere doyamıyorum Bülent Zakoğlu’ veya ‘KALP Betül KALP’ tarzı. Bu hediyeyi, üzerinde YUSUF yazan bir şişe gazlı içecekle birlikte verirseniz embesilliğinizi de iyice tescillemiş olursunuz.

Haberin Devamı

Takipçi
Sevdiğiniz kişilerden en az biri, kafayı Twitter’da fenomen olup 100 TL’ye reklam tweet’i atmakla bozmuştur. Bu arkadaşa bütçenize göre yüzlerce, hatta binlerce takipçi satın alabilirsiniz. Tabii 2014’ün ilk haftaları içinde bu zavallıyı hayatınızdan çıkarıp, kendinize de bir hediye vermeyi ihmal etmeyin.

Huzur
Annenizi, babanızı ya da her ikisini birden güzel bir yere götürün. Diledikleri gibi televizyon izleyebilecekleri, yaşıtlarıyla tombala oynayabilecekleri, sağlık sorunlarını ballandıra ballandıra paylaşabilecekleri, sıcak, dost bir mekan... Sonra da onları orada bırakarak evinize dönün. Bu saatten sonra onların en çok ihtiyacı olan şey huzur.

Çocuk
Bunun için kadın olmanız ve bir partnerinizin olması yeterli. Yılbaşından birkaç gün önce ketenpereye getireceğiniz partnerinize saat tam 12’de müjdeyi verin. Kız olursa Şenay. Erkek olursa Batukan. Büyük maraz çıkarsa 155.

Büyüteç
Başlıkta tam olarak veremesek de... Yani büyüteç derken... Öyle cam büyüteç değil. Büyütücü. Bakın dürüst olmak gerekirse bazı erkeklerin bazı sorunları hiç kimseyi ilgilendirmez ama bazen sevdiklerinize karşı dürüst olup teknolojiden yardım almak da ayıp değildir. Kesin büyüme. Kangren riskine dikkat. Yeni bir yıl, yeni bir erkek.

Haberin Devamı

Gizli belge
Yılbaşı gecesi geri sayım bittiği anda sevdiklerinize çok gizli bir MİT belgesi sızdırın. Kim kimi fişlemiş ortaya dökülsün, dışarıdaki havayi fişeklere ailenizin şen kahkahaları eşlik etsin. Olmadı salondaki dev ekranda eniştenizin gizli seks kasedini HD olarak oynatın. Yılan kolonisi gibi bir ailesiniz, ilahi...

Yılmaz Vural
Eğer maddi durumunuz biraz iyiyse sevdiğinizin başına kurt hoca Yılmaz Vural’ı geçirebilirsiniz. Bonservisi yok, bürokrasisi yok. Parayı masaya tak diye koyun, Yılmaz Hoca sevdiğinizi küme düşme hattından uzaklaştırsın. Sezon sonu kendi gider zaten. ‘Ay başıma kaldı, vay elin adamını nerede yatıracağım’ derdi de yok denecek kadar az.

Haberin Devamı

Modern sanat
İşte unutulmayacak bir alternatif yılbaşı hediyesi daha. Her yaştan sevdiğinize nadide bir modern sanat eseri verebilirsiniz. Bu tip bir yapıtı ortalama 2 bin TL ödeyerek bir sanat galerisinden temin etmek mümkün. Veya not alın şimdi: İki metre zımparalı ve gomalak cilalı tahta, bir kutu beyaz boya, bir kutu kırmızı boya, beş adet inşaat çivisi. Tahtaları üçgen olacak şeklinde birbirine çakın. Beyaza boyayın. Sonra üstüne rastgele kırmızı boya serpin. İşte kapitalist sistemin ezdiği taşralı entelektüelin totolojik üçgeni. Maliyet 40 TL.

Hediye çeki
Özellikle zorla katıldığı şirket içi yılbaşı hediyesi çekilişi mağdurlarının favorilerinden olan hediye çeki, alttan alta verdiği ‘o kadar değersizsin ki, bir saatimi ayırıp yalandan bir şey bakmaya dahi üşendim’ mesajı sayesinde bir taşla iki kuş vurmanızı sağlayabilir. 100 TL çok fazla, 20 TL çok az. O arada bir yerlerde gezinip durun.

Haberin Devamı

Cep telefonu
Ultra teknolojik bir cep telefonu, tek taştan daha kıymetlidir. ‘Seni bundan sonra sık sık arayacağım’, ‘senin için gözümü kırpmadan para saçarım’, ‘2 bin 500 TL’lik hediye alabiliyorsam, aylık gelirim epey iyi demektir’ gibi gizli mesajlar barındırır. Ama beklentiyi de yükseltir. Bu yıl cep telefonuna ölüp biten, seneye araba ister, bilesiniz.

Son Dakika

-Nelson Mandela’nın cenaze töreninde konuşan Obama’dan dünyayı rahatlatan mesaj: ‘’Açıkçası ben de çoktan öldü sanıyordum.’’

-Başbakan’ın “Kardeşim altı yılda bitireceksen bitir’’ açıklaması üzerine tıp fakültesi kantininde ağızları bıçak açmıyor.

-“Kulağıma hoş gelen her şeyi dinlerim” diyen gencin kimi dinlediğini gizlemeye çalıştığı yine anlaşılamadı.

Haberin Devamı

-Asansörde kalan son iki kişi, tavandaki ve yer döşemesindeki çatlakları bir kez daha keşfettiler.

-İnternetten alınan bir yeni elbise heyecanı daha ayna karşısında yerini hüzne bıraktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!