Yeter 11. bölüm fragmanında şoke eden gerçek! - izle

Güncelleme Tarihi:

Yeter 11. bölüm fragmanında şoke eden gerçek - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2016 16:20

Ekranların ilgiyle takip edilen yeni dizisi Yeter 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam izleyici ile buluşacak olan dizinin yeni bölümünde Duru’ya halası bildiği Aylin’in gerçek annesi olduğu söyleniyor. Yeter yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Haberin Devamı

Başrollerini Pelin Karahan ve Yurdaer Okur’un paylaştığı ekranların yeni dizisi Yeter, bu akşam 11. bölümü ile ekranlara gelecek.

Yayın hayatına başladığı ilk bölüm itibariyle kısa sürede birçok kişiyi kendine hayran bırakmayı başaran Yeter dizisi, bu akşam 10. bölümü ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Heyecanın bir an olsun dinmediği dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak konusu oldu. Sıra dışı hayat hikayesi ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Yeter, yeni bölümü ile yine nefes kesecek.

Yeter 11. bölüm 2. fragman

İşte merakla beklenen Yeter dizisi 11. bölüm detayları!

Duru, Yekta’nın evinde gerçek ailesi ile birlikte yaşamaya başlar. Yekta’nın eski karısı İdil, Duru’nın dadısı olarak Karahanlı ailesine dahil olmuştur. Hastaneden taburcu olan Aylin eve geldiğinde şok bir sürpriz ile karşılaşır. İdil’in gerçekte kim olduğunu bilmese bile ondan hiç hoşlanmamıştır. İdil’in varlığı Aylin’i endişeye düşürür.

Haberin Devamı

Anne ve babasının Duru’ya ilgi göstermesinden rahatsız olan Kaan, her fırsatta Duru’yu göndermeye çalışır. Tüm aile bireylerinin bir arada olduğunu gören Aylin, her ne kadar mutlu olsa da içini yiyip bitiren bir şüphe vardır. İdil’in varlığından rahatsızdır ancak onu bekleyen daha büyük bir sürpriz vardır.

Yeter 11. bölüm 1. fragman

Duru’ya hası bildiği kişinin gerçek annesi olduğu söylenir. Kızının sevgisini kazanmak için hiç olmadığı kadar ilgili bir baba rolünü yapan Yekta, Duru’nun karşısına babası olarak çıkacağı için çok gergindir.

Yekta’nın annesi Zahide ise 30 yıldır görmediği oğlu ile konuşmak için İstanbul’a gelir. Bir türlü cesaret edemeyip oğlunun karşısına çıkamayan Zahide, Yekta’nın evine gelir ancak şok bir sürprizle karşılaşır.

Bu akşam saat 20:00’da Atv ekranlarında yayınlanacak olan Yeter 11. bölümü sakın kaçırmayın!

BAKMADAN GEÇME!