Yeşim Salkım oyuncu değil

Güncelleme Tarihi:

Yeşim Salkım oyuncu değil
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 1998 00:00

Haberin Devamı

KANAL D'de yayınlanan ‘‘Ateş Dansı’’ dizisinden ayrılan tiyatro sanatçısı Berna Laçin, diziye yeni katılan Yeşim Salkım için, ‘‘O, oyuncu değil’’ dedi. Laçin, ‘‘Bu dizide çok iyi oynasa da, bu onun oyuncu olduğunu göstermez. Emel Sayın'ın hiç ‘Ben oyuncuyum' dediğini duydunuz mu? ‘Ben şarkıcıyım ama bir kaç sinema filminde oynadım' demiştir. Oyunculuk teknik eğitim ve uzun yıllar gerektiren bir şey’’ açıklamasını yaptı.

Salkım ise, ‘‘Oyuncunun eğitimi elbette çok önemli. Bunu önemsediğim için, belki oyunculuk da yaparım diye 2 yıl tiyatro eğitimi aldım. Bunu istekle çoğaltmaya çalışıyorum. Yani ben oyuncuyum demiyorum, oyuncu olmaya çalışıyorum. Yoksa elbette önce bir şarkıcıyım’’ diye cevap verdi.

Bir süre önce de Nurseli İdiz, Yeşim Salkım'ın adı ‘‘Atları da Vururlar’’ müzikali için anılmaya başlayınca, ‘‘Herkes bildiği işi yapsın. Yeşim Salkım oyuncu değil, şarkıcıdır. Ben şarkı söylüyor muyum? Bir filmde rol almakla oyuncu olunmaz’’ demişti. Salkım da, bu sözleri, ‘‘Nurseli benim konservatuvarda tiyatro bölümü mezunu olduğumu bilmiyor herhalde’’ diyerek yanıtlamıştı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!