Yeni yıla yeni yüz

Güncelleme Tarihi:

Yeni yıla yeni yüz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 1997 00:00

Haberin Devamı

Yeni kuşak kadının dergisi Biba, piyasadaki son sayısında 1998'in yüzlerini yazdı. 98'e daha farklı bir yüzle girmek gerektiğini söyleyen Biba kadınları bakın bu yeni yüzü nasıl anlatıyor: Yeni bir yılın yüzünde ise meleğin yumuşaklığı var. Ama seksi bir melek. Asi, soğuk, ama yerinde durmayan kadının gözleri ise kedi gözlerini andırıyor. Mavi, gri ve yeşil adeta siyahın etkisinde. Yılbaşı gecesi yeni bir hayata yeni bir yüzle başlamanın tam zamanı...

Metalik

Gözler bir kedinininkini andırıyor. Mavi, gri ve yeşil adeta siyahın etkisinde kalmış. Ne dersiniz, 31 Aralık için ideal değil mi?

Melek gibi

Bir melek yumuşaklığı belki, ama yine de seksi. Dore dokunuşlar ve dudaklar farklı kılıyor bu makyajı. İşte başlıca yardımcılarınız: Bakır ten için Lancome Teint Idole, gözleri derinleştirmek için Stendal Merveilleux Mascara. Dudaklar iki renk... Chanel Hydrassimat Mat Vibrant alta. Üstte ise yine Hydrassimat Mat Ardent. Far mı? O uzak topraklardan geliyor. Christian Dior Terres Lointaines serisinden.

Kırmızı ve Beyazın Aşkı

Kırmızı; aşkın rengi. Beyaz ise saflığın. Ancak ikisi bir araya geldiğinde hipnotik bir etki yaratıyor. Stendhal Ombres Merveilleuses Duo Fard far da kırmızı ve siyahın şarkısını söylüyor. Ve yine Stendal Merveilleux Ojenin Evita rengi kan kırmızısı. Gözler ise simsiyah bu farklı makyajda. Bourjois Eclat de Rire farlarında bu kömür siyahını bulabilirsiniz. Ayrıca Le Regard de Chanel simsiyah göz farları size yardımcı olacak. L'Oreal Volumissime siyah rimel ile kirpikleriniz de dolgun fakat romantik görünüşlü olacak. Dudaklar için ise Lancome Rouge Idole çok uygun bir seçim olacak. Özellikle Rouge Demon rengini öneriyorum. Tabii ‘‘Pulp Fiction’’ günlerinden kalma siyah, kırmızı rujların da modasının hiç geçmeyeceğini düşünürsek Max Factor Lasting Color'ları da bir denemenizi tavsiye ederiz! Hepinize mutlu yıllar ve ‘‘güzel’’ bir yılbaşı gecesi dileriz!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!