Yeni sezonu City’s Nişantaşı’nda karşılayın

Güncelleme Tarihi:

Yeni sezonu City’s Nişantaşı’nda karşılayın
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2008 00:00

Sokak alışverişinin merkezi Nişantaşı’nda alışkanlıkları değiştiren City’s, artık semtin ve modayı takip eden tüm İstanbullular’ın uğrak yeri. Yaz sıcağında kendinizi atabileceğiniz, bunalmadan alışverişin tadını çıkarabileceğiniz serin bir vaha. Dünyanın en ünlü markalarını bir arada bulabilir, şehrin en popüler mekanlarında yemek yiyebilir, konforlu salonlarında film izlemenin keyfine varabilir, çocuğunuzla kaliteli zaman geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Diğer alışveriş merkezlerinin kapandığı saatte City’s Nişantaşı’nda yaşam başka bir boyuta taşınıyor, alışveriş çılgınlığı yerini eğlenceye bırakıyor. Burası sabahın ilk ışıklarına kadar canlılığını koruyan bir yaşam merkezi. Üstelik yaz indirimi hemen hemen tüm mağazalarda devam ediyor. İndirimin son günlerini kaçırmamak, yeni sezonu açan vitrinlere bakmak için City’s Nişantaşı’na gitmenin tam zamanı.

Açılışı merakla beklenen, hizmete girdiği günden itibaren hem Nişantaşı’nın hem tüm İstanbul’un cazibe merkezlerinden biri haline gelen City’s Nişantaşı, daha bir yılını doldurmadan moda ve alışveriş tutkunları için önemli bir adres oldu. Nişantaşı ve çevresindeki alışveriş alışkanlıklarını değiştirdi. Kışın soğuğundan ve yazın sıcağından etkilenmeden, keyifli alışveriş yapma imkanı verdi.

City’s’e girdiğinizde tüm ihtiyaçlarınızı bir arada karşılayabiliyorsunuz. Giyim, dekorasyon, kozmetik, aksesuvar, elektronik, çocuk ve oyuncak, mücevher, kitap ve müzik mağazaları, birbirinden iddialı kafe ve restoranlar, gurme mağazaları, sinema salonları, çiçekçisi, market, banka, terzi, kuru temizleme ve lostrası, pet shop’u, çocuklar için aktivite merkezi var.

TÜRKİYE PEK ÇOK MARKA İLE CITY’S SAYESİNDE TANIŞTI

Sadece İstanbul’un değil, dünyanın en prestijli caddelerinden birisi olan Teşvikiye’de yer alan City’s, marka karmasındaki çeşitlilikle ön plana çıkıyor ve Türkiye’de ilk defa yer alan pek çok dünya markasına da ev sahipliği yapıyor.

Türkiye’de ilk, Avrupa’da ikinci mağazasını açan Jean’s Paul Gaultier, ilk mono-brand mağazasını açan Class Roberto Cavalli, kışkırtıcı koleksiyonların sahibi John Galliano&John Richmond bu markalardan sadece bazıları. Lady Diana’ın hayattayken olmazsa olmaz dediği ünlü İtalyan ayakkabı markası Baldinini ve İspanya’nın ünlü ayakkabı markası Pura Lopez de ilk defa City’s’de açıldı. Modacı Dilek Hanif’in butiği de en çok dikkat çeken mağazalardan. Haute couture çalışan tasarımcının ilk perakende deneyimi bu. İlkler sadece mağazalarla sınırlı değil. Bazı restoran ve lezzetlerle de City’s sayesinde tanıştık. Fransız mutfağının önemli markalarından L’Entrecote de Paris ile Japon mutfağının başarılı ismi, Sushi severlerin buluşma noktası Suinn iki iyi örnek.

Yalnızca çok yüksek kaliteli çikolatalara verilen ve "chocolat grand cru" kavramına öncülük eden Fransa’nın dünyaca ünlü çikolata markası Valrhona ise özel konsept mağazası ile çikolata tutkunları için City’s’de.

Çocuklar için neler var

City’s Nişantaşı’nın alışverişi keyfe dönüştüren ayrıcalıkları, çocuklu aileler için de geçerli. Eğlence alanları, oyuncak mağazaları ve animasyon filmlerinin yer aldığı Citylife Sinemaları sayesinde, çocuklarınızla hoşça vakit geçirebilirsiniz. İşte çocukların dünyasına seslenen City’s Nişantaşı alanları:

Party Kids: Alışveriş yaparken gönül rahatlığı ile çocuklarınızı teslim edebileceğiniz bir adres. Donanımlı bir çocuk eğlence merkezi. İçinde interaktif jetonlu oyuncaklar, top havuzları, plazma TV’ler, bilgisayarlar, play station köşeleri, play-doh oyun hamuru köşeleri, özel temalı doğum günü alanları var. Çocuğunuzun doğum günü partisini de burada verebilirsiniz.

Oyuncak mağazaları: Imaginarium (şu anda yüzde 30-50 arası indirim var), Nezih ve Nest’te çocukların hayal dünyasını genişleten ve onların eğlenceli dakikalarına eşlik eden oyuncaklar bulabilirsiniz. Bu arada yetişkinler de kendileri için özel hediyeler bulabiliyor.

Giyim mağazaları: Rengarenk koleksiyonlarıyla B&G Store (yüzde 50-70 arası indirim var), Kanz (yüzde 50 indirimde) ve Mothercare’i (yüzde 50 indirimde) alışveriş merkezinin S-3 katında bulabilirsiniz.

Pets R Us: City’s Nişantaşı çocuklarınız başta olmak üzere tüm ev halkının yakın arkadaşı olan evcil hayvanları da unutmuyor. Evcil hayvanlar için kostüm, aksesuvar ve bakım ürünleri sunan Pets R Us sayesinde çocuğunuz en sadık dostuna daha da yakınlaşıyor.

Çikolata ve dondurma alternatifleri: Dondurma ve çikolatayı hangi çocuk sevmez? Ünlü Fransız çikolatası Valrhona, ünlü dondurmacı Ben&Jerry’s ve Good Luck by KMR, City’s’de onları bekliyor.

Citylife Sinemaların’nda filmler: Citylife Sinemaları, küçük sinemaseverler için animasyon ve komedi filmleri gösterimi yapıyor. Ama bu sizin de izleyemeyeceğiniz anlamnına gelmiyor.

Çocuk aktiviteleri: Dönem dönem eğlenceli ve öğretici çocuk aktiviteleri düzenleniyor. Etkinlik takvimi önceden ziyaretçilere duyuruluyor.

Nerede yemek yiyelim nerede eğlenelim

RESTORANLAR: L’entrecote de Paris, Incontro di Pastarito, Venge Plus, It’s a Joke, Cantina, Mariachi, Yummie’s Food Bar, Suinn, Harvard Cafe, Nish Fish, Marmaris Büfe, Komşu Kebap Express, Cookshop, Segno,

BAR: Barcode, Good Life By Davidoff Cognac

CAFELER: Cafe Crown, Gloria Jeans, Schiller Chiemsee Cafe, Second Cup, Starbucks, Ben&Jerry’s, Özsüt Exclusive

Sinemada eşsiz konfor fuayede Boğaz manzarası

Birbirinden farklı renklerdeki 7 salonu ve 950 koltuk kapasitesiyle Citylife, sinemada konforu tercih edenler için. Ferrari araçlarına özel koltuk tasarımı yapan Poltrona Frau, Citylife koltuklarını da tasarladı. Dev perdeleri, son teknolojik özelliklere sahip iklimlendirme sistemi, Dolby Digital Surround Ex ses sistemi ile sinema keyfine doyamayacaksınız. Citylife Sinema kompleksinin en büyük özelliklerinden birisi ise 9 metrelik yüksek tavanı ve Boğaz manzaralı fuayesi. Kahve devi Schiller Chiemsee Cafe ve Barcode Bar buradabulunuyor. Eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ediyor. Citylife Sinemaları, özel galalara da ev sahipliği yapıyor. Sex&The City filminin galası ve The Dark Knight (Kara Şövalye) filminin özel gösterimi burada yapıldı. Citylife’da bilet fiyatları şöyle: Tam bilet hafta içi 11.50, hafta sonu 14, öğrenci bileti hafta içi 10, hafta sonu 12 YTL. Pazartesi ve perşembeleri tüm biletler 10 YTL. 12:00 öncesi seansları da 10 YTL’ye izleyebiliyorsunuz.

NİŞANTAŞI’NDA OTOPARK SORUNUNA SON

City’s Nişantaşı’nın 1600 araç kapasiteli otoparkı, Nişantaşı’nın otopark sorununu ortadan kaldırdı. Artık Icon Parking’de aracınız için her zaman bir yer var, üstelik çok da uygun fiyatlara.

Teşvikiye Caddesi’nden otoparka girdiğiniz ilk andan itibaren önce sizi karşılayan görevlilerin güler yüzü, sonra da otoparkın aydınlığı dikkatinizi çekiyor. Uluslararası standartlarda tasarlanmış Icon parking’in katlarına adım attığınızda ise, çarpıcı renkleri, yüksek tavanı, temizliği ve ferahlığı alışverişe başlamadan sizi keyiflendiriyor.

Aracınızı park ederken, her an özel projelere tanık olabiliyor veya ünlü isimlere rastlayabiliyorsunuz. Okan Bayülgen, fotoğraf çekimi için burayı tercih eden ünlü isimlerden.

İşte Icon Parking’in sunduğu hizmetler;

24 saat kesintisiz hizmet

Pazar günleri ücretsiz otopark

Aylık abonelik 300 YTL

Citylife Sinemalarında film izleyen herkese yüzde 50 indirim

50 YTL’lik alışverişe yüzde 50 indirim

GİTMEK İÇİN 10 NEDEN

1. Modanın ve alışverişin kalbinde; Nişantaşı Teşvikiye Caddesi’nde

2. İzzet Çapa, Ali Ünal, Erol Kaynar gibi en ünlü işletmecilerin, en popüler mekanları burada

3. Dolce Gabbana, Gianfranco Ferre, Pal Zileri gibi dünyaca ünlü markalar burada

4. Uygun otopark fiyatları, 50 YTL’lik alışveriş yapana yüzde 50 indirim, ve pazar günleri ücretsiz otopark var

5. Çocuklar için oyuncak da var, rengarenk kıyafetler de, eğlence de...

6. Yazın en sıcak günlerinde, serin serin alışveriş yapabiliyorsunuz

7. Her katında yaz indirimleri sürüyor

8. Sokak sokak dolaşmadan çiçekçiden, kuru temizlemeye tüm hizmetleri bir arada buluyorsunuz

9. Gösterimdeki en güzel filmleri, en konforlu koltuklarda, 6. kattaki Citylife Sinemaları’nda izleyebiliyorsunuz

10. Kazandıran kampanyalara, ses getiren organizasyonlara katılabiliyorsunuz
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!