Yeni sezonu açıyor

Güncelleme Tarihi:

Yeni sezonu açıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2013 09:02

Türkiye’nin kanalı sloganıyla yayın yapan Kanal D, temmuz ayında başlayacağı yeni sezon için yepyeni diziler ve programlar hazırladı.

Haberin Devamı

Kanal D, “Güneşi Beklerken” ve “Güzel Çirkin” adlı yepyeni iki yerli dizisini, “Kapış Kapış”, “Kızma Kazan”, “Tuhaf Taksi”, “Arkandayız” adlı yarışma programlarını ve “Rekorlar Dünyası” adlı şov programını izleyicilerinin beğenisine sunacak. İlker Ayrık’ın sunduğu, beğeniyle izlenen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir” de yaz sezonu boyunca devam edecek.
İşte tüm bu yapımların detayları...

Rekorlar Dünyası      

Sunuculuğunu Gupse Özay’ın yapacağı “Rekorlar Dünyası”, hafızalardan silinmeyecek en ilginç gösteriler ve görenleri hayrete düşüren en inanılmaz insanlarla, algıları altüst edecek yepyeni bir şov programı.Dünyanın en kısa boylu kadınından en uzun burunlu adamına, beton blokları bisküvi gibi kıran insanlardan sakallı kadına kadar dünyanın rekortmenleri, bu programda buluşacak.Program ayrıca, izleyicilere Guinness World Records’ın yetkili hakemleri gözetiminde dünya rekortmeni olma fırsatı sunacak.

Kapış kapış

Haberin Devamı

Sunuculuğunu Sinan Çalışkanoğlu’nun yapacağı “Kapış Kapış”, bol ödüllü, her anı eğlence ve kahkaha dolu bir yarışma programı.
İki kişilik takımların mücadele edeceği yarışmada soruların yanıtlarını bilen, hızlı olan ve hem zamanını hem de becerisini doğru kullanan takım yüzlerce çeşit ödül kazanabilecek. Yarışmanın ödülleri arasında uçak bile var!

Güneşi Beklerken

Yeni gençlik dizisi “Güneşi Beklerken”de başrolleri Emre Kınay, Hande Doğandemir, Kerem Bursin, İsmail Ege Şaşmaz, Yağmur Tanrısevsin, Ebru Aykaç, Gökçe Yanardağ, Simay Küçük Tuna, Hasan Şahintürk, Ece Dizdar, Deniz Türker, Gökhan Atalay, Merve Hazer ve Hale Akınlı paylaşıyor.
Emre Kınay’ın iyi bir okulda beden eğitimi öğretmeni olan Cihan karakterini canlandırdığı dizide, mütevazı yaşamlarını bırakıp İstanbul’a gelmek zorunda kalan bir anne-kızın, yeni hayatlarında başlarına gelenler konu ediliyor.
Genç kadrosu ile ekrana farklı bir soluk getirecek dizinin yapımını D Productions, yapımcılığını Ayşe E. Durmaz üstlenirken, yönetmenliğini Altan Dönmez yapıyor. Senaryosunu ise Gökhan Horzum, Ayşin Akbulut, Deniz Dargı ve Cüneyt Bolak kaleme alıyor.

Tuhaf Taksi

Haberin Devamı

Tuhaf Taksi’yi “Kuzey Güney” dizisindeki “Taksici Yunus” karakteriyle sempati toplayan Abdurrahman Yunusoğlu sunuyor.
Yunusoğlu’nun taksisine binen ‘müşteri’, kısa sürede 5 bin TL kazanma şansı yakalıyor. Hayatın içinden dört sorunun ardından, heyecanlı bir sokak görevini tamamlayan yarışmacı, evine 5 bin TL ile dönüyor.
2005 yılından bu yana 37 ülkede yayınlanan, yapımcılığını Yirmibeşfilm’in üstlendiği yarışmanın yönetmeni ise Mustafa Kotan.

Arkandayız

Arkandayız, ortak hayalleri olan arkadaş gruplarını, yani “kankaları” hep birlikte yarıştıracak.
Yapımını Endemol Türkiye’nin üstlendiği yarışmada, grup liderinin soruları bileceğine güvenen arkadaşları, iddiayı da kazanabilecekleri para ödülünü de ikiye katlayabilecekler. Yarışmanın sonunda grup lideri arkadaşlarını yanıltmaz ve soruları doğru yanıtlayabilirse, kankaların ortak hayali gerçeğe dönüşecek ve 100 bin TL’lik ödüle ulaşabilecekler.
Programın sunucusu oyuncu Ünal Yeter.

Kızma Kazan

Haberin Devamı

Sunuculuğunu Öner Erkan’ın üstlendiği “Kızma Kazan”, habersizce kızdıran, kızmadıkça kazandıran, sinirleri zorlayan bir yarışma programı. Oyun içinde oyunun yer aldığı “Kızma Kazan”da yarışmacılar; program ekibinin her hafta özenle hazırladığı bir televizyon programına konuk olduklarını sanıyorlar. Televizyona çıkacağını sanan masum yarışmacılar, kameraların karşısına geçiyor, “Kızma Kazan” ekibi ise başına geleceklerden habersiz konuğu kızdırmak için ne gerekiyorsa yapıyor. 5 bin TL’ye varan para ödülünü kazanmak için yarışmacıların yapması gereken tek şey; kızmamak. Programın yarışmacıları zorlayan ekibi arasında oyuncular Caner Özyurtlu, Ozan Özcan, Ayşe Melike Çerçi yer alıyor.

Güzel Çirkin

Haberin Devamı

Polisiye-macera dizisi “Güzel Çirkin”de başrolleri Naz Elmas ve Ali Sunal paylaşıyor. Elmas ve Sunal, birbirlerine siyah ve beyaz kadar zıt olmalarına rağmen, cinayet masasında birlikte çalışmak zorunda olan Komiser Nazlı ile Komiser Murat karakterlerini canlandırıyor.
Yapımcılığını İlker İnano-ğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Kemal Uzun’un yaptığı dizinin senaryosunu ise Rüya İşçileri yazıyor.     

                                                                                                                                                                                                                                                                             

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!