Yeni nesil TV yıldızları

Güncelleme Tarihi:

Yeni nesil TV yıldızları
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2011 09:52

Haberin Devamı

Yeni nesil TV yıldızları

Yazı: Suzan YURDACAN
Fotoğraflar: Barış AKTINMAZ/FABRİKA

Spot 
----
Zekice yazılmış senaryolar, her hafta merakla beklenen yeni bölümler... Elle dergisi, hepimizin ilgisini çeken “karakterler”den birkaçını kendi setine davet edip dizileri konuştu.

Yazı
----
ASLI ENVER (KAVAK YELLERİ): SETTE ETAMİN İŞLİYORUM
* Rolüne nasıl hazırlanıyor: Özel bir şey yapmıyorum. Aslında ben provada bile oynayamam. Ancak “kayıt” kelimesini duyunca her şey değişiyor.
* Sette, çekim aralarında nasıl vakit geçiriyor: Etamin bile yaparım! Goblen, yastık... Atkı da örerim. Bazen arkadaşları sete çağırıyorum. Gerçi bir saatlik beklemeler sorun olmuyor; muhabbet ve sohbetle zaman geçiyor. Çekim aralarında sıkılmıyorum.
* Hangi dizileri izliyor: Eskilerden “İkinci Bahar”ı çok severdim. Şimdi “Sex&the City”nin sıkı hayranıyım. “Coupling” dizisini de tekrar tekrar zevkle izleyebilirim.
* Beğendiği oyuncular: Kendimden yaşça büyük pek çok oyuncuyu büyük bir hayranlıkla izliyorum.
* Rol aldığı diğer diziler: Tiyatro eğitimi alan Aslı Enver, Hayat Bilgisi dizinde oynamıştı.
Kendini izliyor mu: Kendini televizyonda izlemek yüz kızartabiliyor. Hele ki yanımda birileri varsa, mümkünse kapının arkasından izliyorum. Annem beni çok güzel eleştiriyor. Onun dediklerini dikkate alıyorum.

Haberin Devamı

MERVE BOLUĞUR (KÜÇÜK SIRLAR): ÇEKİM ARALARINDA UYUYORUM
* Rolüne ne zaman hazırlanıyor: Her fırsatta. İlk bölümler çekilirken daha zor ve yorucuydu. Şimdi düzenimizi oturttuk. Ezberlerimi gece çalışıp sayfaları yastığın altına koyar, sabah son bir tekrar yaparım.
* Sette, çekim aralarında neler yapıyor: Uyuyorum. Arkadaşlarımla kahve keyfi yapıp sohbet ediyorum. Genç bir ekip olduğumuz için birlikte çok eğleniyoruz. Yemek ortamlarımız da keyifli oluyor. Ayrıca enerji depolamak için ne bulursak yiyoruz.
* Hangi dizileri izliyor: Bir tek pazartesi günlerim boş ama “Muhteşem Yüzyıl”ın bir-iki bölümüne denk geldim, takip etmeye çalışıyorum.
* Rol aldığı diğer diziler: “Acemi Cadı”, “Aşk Yeniden”, “Kül ve Ateş”...

FİLİZ AHMET (MUHTEŞEM YÜZYIL): TİYATRO SEVDAM GENETİK
* Rolüne nasıl hazırlanıyor: Senaryo elime geçtiğinde o karakteri çalışıyorum. İşin bu kısmı tamamlanınca gerisi kolay.
* Sette, çekim aralarında nasıl vakit geçiriyor: Kahve, muhabbet ve internet yetiyor...
* Beğendiği oyuncular: Natalie Portman’ı çok beğeniyorum.
* Rol aldığı diğer diziler: Türk izleyiciler beni “Elveda Rumeli” ve “Balkan Düğünü”yle tanıdı. (Filiz Ahmet’in Makedonya’da ciddi bir televizyon ve sinema deneyimi var). Ancak büyük aşkım tiyatro! Dedem çok ünlü bir tiyatro sanatçısıydı. Makedonya’daki Türk Tiyatrosu’nun kurucularından. Yani tiyatro sevdam genetik.

Haberin Devamı

AHU YAĞTU (AŞK VE CEZA): PELİN’İN KENDİNE GÜVEN ÖZELLİĞİNİ BEĞENİYORUM
* Pelin karakterinin en çok nesini beğeniyor: Kendine güvenini! Pelin, aklına geleni pat diye söylüyor. Gerçi aynı zamanda biraz patavatsız da...
* Hangi dizileri izliyor: Kalbimin sahibi kesinlikle “Friends”... “Prison Break”i de severek izliyordum. Son zamanlarda hiç zamanım yok ama “Mad Men”i ve “Desperate Housewives”ı takip etmeye çalışıyorum.
* Beğendiği oyuncular: Jennifer Connelly ve Philip Seymour Hoffman’ı kesinlikle çok beğeniyorum.
* Rol aldığı diğer diziler: “90-60-90”, “29-30”, “Savcının Karısı”, “Komiser Nevzat” ve “Kavak Yelleri”...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!